Маргарита Михнева се бори за живота си

0

Непрекъснато бдят лекари над мен, но се чувствам прекрасно. Не гледам телевизия и рядко говоря по телефона.“ Така Маргарита Михнева наскоро сподели с журналисти, които я срещат на улицата, прикрепяна от единствената си наследница. Силно се надяваме състоянието й да се подобрява, но информацията ни е друга, пише Минаха години.

Бившата телевизионна водеща от години страда от онкологично заболяване. 20 години след като преборила успешно рак на гърдата, била диагностицирана с рак на костите. Той й е бил открит от лекарите при преглед през 2021 г. „Наложи се спешна операция. Изрязаха ребра – седмо, осмо и девето. Такава операция за първи път се правеше в България. Мислех да се оперирам в Швейцария, шефът на дъщеря ми щеше да помогне, но казаха, че могат да ме оперират най-рано след 4 месеца което при агресивен рак е доста време. Няма да крия – болезнена операция беше. Болеше доста силно, когато излязох от упойката“, сподели тогава Михнева.

„Няма да коментирам здравословното си състояние“, лаконична е днес журналистката. Тя е настанена в луксозен дом в столичния комплекс „Царско село”, където получава денонощно обгрижване. За да е до нея, дъщерята, периодично си идва от Швейцария, където живее с богатия си съпруг и двете си деца.

Неда Михнева е учител по тенис в най-скъпото частно училище в света – „Льо Розе“. Тя е плод на любовта на Маргарита с някогашния тенис състезател Петър Михнев. Двамата са разведени, а той има друг брак и син на име Петър, който също се занимава с тенис. След като състоянието на журналистката се влошава в последните месеци, той пренебрегва враждата им и също съдейства, за да се обезпечи ТВ-легендата с най-добрите грижи.

Цял живот работех, уволняваха ме, гонеха ме и защо? За да получавам малка пенсия“, споделяла е журналистката. В трудните си старини поне е щастлива баба на две внучета, на които е гостувала, докато състоянието й е позволявало да лети. Тя никога не се е хвалила с наследниците на дъщеря си – Леона Маргарита и по-малкото й братче Тео, които ревностно пазеше далеч от публично внимание. Признава, че е доволна от факта, че Неда е избрала да се установи в уредената Швейцария. А не е останала в България, където трябва да се бори с куп нередности.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки