Оцелелият от мълния в София: Видях как ме покосява, живея втори живот

0

Цветелин Киров, до който падна мълния по време на бурята в сряда вечерта в София, раказа повече за ужаса, който преживява. Тогава мъжът тръгва за работа. Само за няколко минути дъждът се усилва и започва силна гръмотевична буря.

„Стигнах до локалното платно на квартал „Младост“. Видях, че цялото е във вода. Тръгнах да се връщам и за части от секундата просто се случи“, разказва Цветелин пред Би Ти Ви.

Инцидентът става близо до неговия блок. Докато Цветелин върви към дома, мълнията пада на метри от него. „Видях проблясък пред себе си. Мълнията как пада до кола или върху кола – спомня си Киров. – Видях как се пръска по водата и ме покосява през десния глезен до върха на пръстите на ръката, с която държах чадъра.“

Цветелин споделя, че единственото по-силно нещо от шока, който е изпитал, е болката. „Първоначално силна болка, парене и игличкане по цялото тяло и в следващия момент паднах на земята. Не съм губил съзнание. Можеше да ме остави на място. Това си е мълния. Наистина извадих страшен късмет. В момента живея втори живот“, признава мъжът. Цветелин съветва хората, когато времето е лошо и има гръмотевична буря, да отложат излизанията си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки