Връща ли се Нана като водеща на „Съдебен спор“?

0

Връща ли се Нана Гладуиш като водеща на „Съдебен спор“? Това е въпрос, който си задават много от зрителите на предаването за разрешаване на битови проблеми. В събота водещата беше гост в епизод №1000 на култовото предаване и отново тръгнаха клюките дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия.

„Очаквах, че ще ми е много по-трудно да се върна в студиото и че ще преживея вътрешна драма и катарзис. Но съм приела искрено, че съм предала щафетата на Ромина. Имам щастието да не съм изгонена. И връщането ми в студиото ми донесе удоволствие. За 13 години в „Съдебен спор“ ми липсват хората, с които съм изградила взаимоотношения. Преживяването в него е изключително. В него виждаме истинските хора с техните искрени емоции, проблеми и преживявания. Този изблик на естественост и искреност, и то много наситена, няма как да не ми липсва. Привързах се. Това ми носи адреналин, от който после имам нужда“, сподели Нана, която вече не е част от „Съдебен спор”. В момента тя живее със семейството си в Америка по настояване на съпруга й.

„Животът ми мина като на лента!”, добави още тв водещата и си спомни за един от популярните репортажи на Жоро Игнатов преди години за тъщата на „младия меринджей”. Преди 11 години колоритната Катя стана известна в цяла България, след като едва не наби зетя си и Жоро Игнатов. Тогава тя се закани „да счупи телевизора” и гонеше неканените гости с камъни.

Припомняме, че Гладуиш се сбогува със сълзи на очи със зрителите и екипа на предаването през ноември 2023 г. „След всичко вече преживяно, имам нужда да поема в различна посока и да си дам време. Това е един от най-тежките избори, които съм правила. Дори решенията по време на диагнозата ми не бяха толкова тежки, защото бяха предизвестени. Изборът беше труден, защото животът ми мина тук, едни от най-важните етапи ги преживях заедно с вас, зрителите. Благодаря на телевизията за разбирането, отношението, за подкрепата и за прекрасните ми колеги. Благодаря и на вас, зрителите, че плакахте и се смяхте заедно с мен“. Това каза тв водещата в последния за нея епизод на „Съдебен спор“.

След нея щафетата пое манекенката Ромина Тасевска, позната от „На кафе”, където беше панелистка. Футболната съпруга вече няколко месеца води предаването, като мненията дали се справя с новата си отговорност са противоречиви, но предимно негативни. Според източник на „Уикенд”, от Нова са отправили предложение на Нана да се завърне в ефир и чакат отговора й. Ако тя откаже да си дойде, ще се търси ново лице за „Съдебен спор”. Откакто предаването се води от Ромина Тасевска, рейтинга е паднал почти с една трета.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки