Гонят от йога най-надарения британец, бил му твърде голям

0

Твърде голям пенис става причината да изгонят най-надарения британец от тренировка по йога, а гадже го експлоатира като атракция в „Онли фенс“, за да изкарва пари от него. Тези безрадостни неволи спохождат Мат Бар заради големия му член и показват, че внушителният полов орган не е гаранция за щастие.

Собственикът на 30-сантиметровата паламарка (в нееректирало състояние) разказва за драмите си в британското сутрешно шоу „Тази сутрин“. Най-неудобният момент се получил по време на клас по йога, когато другите си помислили, че той е възбуден и решили да го пратят да си ходи, за да не ги смущава. Доста неприятна се оказва и ситуацията, когато негово гадже го използва да прави видеа и снимки за еротичния сайт „Онли фенс“ и да вади пари от „големия му приятел“.

Въпреки мечтата на много мъже да имат по-големи органи, Бар мечтае за точно обратното. Той разбира в училище колко е надарен, когато в баните след спортните часове взема душ и сравнява своя орган с тези на съучениците си. „Бях притеснително момче и исках да бъда „нормален“ като сучениците си“, спомня си Бар. Освен това имал проблеми и с жените, защото те се плашели като видят звяра в гащите му.

На въпрос на водещия дали би си направил операция за смаляване на пениса, Мат е категоричен, че не би го направил. Не заради друго, а заради солената цена от 15 бона за интервенцията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки