Ето ги най-суеверните звезди! (Гришо с един и същ душ гел, Тафкова не се пуска без синьо око

0

Знаете ли, че близо 70% от българите у нас са суеверни? Значително по-малък е процентът на тези, които влизат в църква и са истински православни християни, но пък вярването, че „има една сила“, си е запазена марка на българина.

Не е по-различно положението и у родните звезди. Голяма част от тях са силно суеверни – въртят се в кръг, щом черна котка им мине пътя, следят си хороскопа, допитват се до астролози и носят различни символи, които да ги пазят от зли очи.

Григор Димитров се къпе с един и същ душ-гел

Преди турнир тенисист Номер 1 у нас винаги спазва едни и същи ритуали и макар сам да признава, че са малко прекалени, не пропуска да спази всеки един от тях. Така например, преди състезание, винаги използва един и същ душ-гел и яде една и съща храна. На ръката му пък често можем да забележим т.нар. око на Назар – синьо оченце против уроки.

Венцислава Тафкова

Същото оченце се оказва любим талисман и на Мис България 2020 Венцислава Тафкова, която не си позволява да публикува свое фото в социалните мрежи, без да е сложила и въпросния символ. Той присъства на всяка една нейна снимка, като се предполага, че пази Тафкова от лоши очи и завистливи души.

Прави впечатление и че миската не излиза никъде без любимото си колие с кръстче на него. Тя рядко ползва други бижута, но дори и да се окичи с различно, кръстчето винаги ще е на врата й.

Светлана Гущерова

Още по-далеч в суеверията си отива плеймейтката Светлана Гущерова. Всяко едно от четирите й деца е родено по предварително зададена от личната й астроложка дата. Гущерова не крие, че се консултира с нея за всяка една важна стъпка в живота си. В същото време моделката не влиза в църква пак от суеверие. „Всеки пък, щом посетя божия храм, ми се случва нещо ужасно“, убедена е Светлана.

Златка Райкова

Друга плеймейтка – Златка Райкова, е толкова суеверна, че отложи сватбата си, докато не приключи Ретроградния Меркурий. Русата Златка се омъжи за Карен едва след като бързият Меркурий спре да се движи „назад“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки