Светлана Гущерова си брои стотинките (СНИМКИ)

0

Светлана Гущерова отиде да уедри стотинките, които е събрала през последния месец. Оказа се, че милионерското семейство по нищо не се различава от обикновените българи, които си прибират рестото от дребни монети.

Репортер на „Уикенд” засече блондинката в столичен хипермаркет, където бившата корица на „Плейбой” беше в компанията на дъщеря си Анелия-Добромира. Светлана беше без охрана и без мъжа си Християн. Това леко ни озадачи, защото само преди няколко седмици красавицата се жалваше, че искат да я залеят с киселина и се страхува за здравето и живота на себе си и семейството си. Гущерова беше без капка грим, със светъл анцуг, който й висеше, както и със скъпи ботушки и елече. Единствено по чепиците и наметката от агнешка кожа си личеше благосъстоянието й.

Светлана се държеше доста мило с персонала и беше грижовна към най-голямата си наследница. Бившата еротична моделка помагаше на детето да пуска жълтите стотинки в машината за уедряване на монети.

Част от разпозналите я се чудеха как може милионери да събират стотинки за 2-3 лв., но пък други я хвалеха, че учи малката Анелия на спестовност и да цени парите. Детето не беше облечено със скъпи маркови дрехи, явно Гущерова не смята за необходимо да пръска луди пари за одежди, които Ани ще износи за месеци.

Машината за монети уедрява стотинките безплатно, като издава бележка за стойността им, без да се удържат допълнителни такси. Светлана и детето взеха издадената от машината бележка и отидоха на информация, където им дадоха ваучер на стойност обменените монети. Най-щастливо беше малкото момиче, на което всички служители се радваха.

Бившата любовница на Гонзо наистина е плашещо слаба и дрехите й седят като на закачалка. Мъжът й Хриси трябва спешно да й каже да качи 4-5 кг. Метаморфозата при блондинката е наистина голяма и тя вече не е онова наивно момиче, което разказваше по интервюта къде и с кого е правила секс, а е примерна майка, която се грижи за четирите си деца. Светлана и детето обиколиха набързо магазина и сложиха в количката най-необходимите продукти, а след това многодетната майка се метна на джипа си и отпраши към дома на мъжа си в „Бояна”.

 Снимки: в. „Уикенд“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки