Диона прави луди пари след скандала с коката

0

Диона продължава да се шегува и да ползва за реклама случая, в който бе хваната да шофира под влиянието на кокаин и марихуана. Наред с това, певицата изненадващо заговори за прераждания.

„На мен това ми е последно на земята и отивам на горните нива. Пък хейтърите да си стоят тук и да се мъчат”, заяви Диона в инстаграм в разговор с фенове. Появиха се и хейтъри, както тя нарича критиците си. Един от тях изтъкна, че не можела да вярва в Бог и да говори за прераждане, като я нарече „доста плоска”. Диона не си поплюва, когато я нападат, защото веднага изригна: „Плоска ще викаш на дясната ти ръка, ако ти пусне… Няма да ти обяснявам какво е Бог, нито за преражданията, очевидно си религиозен. Аз съм просветлена… Стой си в стадото и не бе облъчвай с ниските си вибрации”.

Междувременно стана ясно, че атрактивната ромка подготвя песен, посветена на случката от преди няколко дни. Самата тя продължава да твърди, че е употребила не кокаин и марихуана, каквито бяха открити в урината й, а медикамент за болки от различно естество. Въпреки че наличие на кокаин безспорно показа и кръвната й проба, изпълнителката държи на своята версия и продължава да ползва случая, за да се рекламира. Нито критиките, че е нагла, нито по-язвителните коментари в социалната мрежа по неин адрес не са в състояние да я жегнат. Диона даже споделя мнението, че няма лоша реклама. По нейни наблюдения хейтът вдигал рейтинга с около 38%. „Старая се да го поддържам. Благодаря”, коментира Диона.

Освен че не употребява наркотици, певицата е категорична, че не приема и никакъв алкохол. „Промивам рани с него, ако си откъсна кожичка, и по шкафовете чистя някой път, като свърши препарата”, сподели певицата.

Всъщност, оказа се, че правилото, че лоша реклама няма, работи с пълна сила при нея. Певицата едва смогва да ходи по участия. Ако преди скандала с кокаина тя имаше по 2 ангажимента седмично, сега има по 5. Както стана ясно, тарифата й е твърдо 5500 лева на изява, така че ще захлеби добре от панаира.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки