Изби рибата! Милица Гладнишка засечни Кадиев и Пъдев с чувство за хумор

0

Милица Гладнишка е на път да стане най-сполучливият трансфер от Нова телевизия в Би Ти Ви за всички времена. Само за една вечер атрактивната актриса се превърна в хита на сезона и на Новата година. Тя беше призната за най-свежия образ в новото шоу на Би Ти Ви „Кой да знае?”, като засенчи с чувството си за хумор и водещия Сашо Кадиев, и колегата си Христо Пъдев, и всички гости в предаването.

„Кой да знае?” тръгна по Би Ти Ви в първия ден на Новата година. Обявено като голямото завръщане на Сашо Кадиев в телевизията, след като той в началото на лятото напусна „Преди обед”, само в рамките на няколко минути това стана предаването на Милица Гладнишка. Актрисата, която доскоро беше лице на Нова телевизия и дори участва в новогодишната й програма по-малко от денонощие преди старта на проекта, сама по себе си се оказа ходещо шоу. Тя е в състояние да превърне в смешка всяко изречение, произнесено от колегите й в предаването. Често обект на шегите й е самата тя.

В „Кой да знае?” участват два отбора, които се състоят от по двама души – капитанът и един гост. Капитан на първия отбор е Милица, на втория – Христо Пъдев, а водещ е Сашо Кадиев. Той задава любопитни въпроси, на които отборите трябва да отговорят, избирайки между 3 възможни отговора. Във вторник един от въпросите беше за отгатване на предпоставката за възникване на любов от пръв поглед – дали това е сходното тегло на двама души, подобните черти на лицата им или еднаквата големина на краката. „Ние с теб се обичаме, а нямаме сходно тегло”, обърна се към Милица нейната съотборничка Милена Маркова – Маца, която е доста по-слаба. „Какво искаш да кажеш?”, попита престорено възмутена пухкавата актриса, с което разсмя зрители и в студиото, и пред телевизорите. „Аз съм по-висока”, обясни Маца, без да споменава разликата в габаритите. „80-те кила не ти личат”, обяви Милица, явно шегувайки се със собственото си тегло, което е доста над нормата. Ден по-рано тя отново все на подбив самата себе си и склонността си да прекалява с храната. Този път поводът беше въпрос как можем да предпазим сиренето от плесен. „Като го изядем много бързо!”, изстреля актрисата.

Милица непрекъснато измисля шеговити възклицания във връзка с трудните въпроси, които й се падат, а във вторник успя дори да превърне в песни възможните отговори на въпрос на колегата си Христо Пъдев. Той играеше в комплект с половинката си – актрисата Цветина Петрова. С чувството си за хумор Гладнишка сложи в малкия си джоб и Ицо, и Цвети, и Маца, и Сашо, които не сами по себе си са доста изявени комици. Освен това тя показва завидни знания и способност за логическо мислене.

„Браво на отбор „Милица”!”; „Милица, както винаги – прекрасна!!!”; „Милица е уникална!”, коментират зрители под снимките на официалната фейсбук страница на „Кой за знае?”. Не липсват похвали и за Христо Пъдев, но колежката му е много по-ярка и привлича вниманието далеч по-силно от нея. Сашо Кадиев също се вписва добре в тази компания, а предаването като цяло е забавно и създава добро настроение. Но някои зрители коментират, че комедийният елемент им идва в повече. Явно искат нещо по-сериозно от сорта на „Стани богат”, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки