Фънки закъса за пари, ковид пандемията му е виновна

0

Фънки закъса за пари.

„След тази проклета пандемия всичко отиде по дяволите“, сподели Димитър Ковачев пред „България Днес“ и допълни: „Неща, които струваха по 50-60 хил. евро, в момента вече вървят по 300-400 хиляди! Това е идиотщина!“

Въпросните разходи, за които коментира фронтменът на „Черно фередже“, се отнасят за неговата фирма, която се занимава от дълги години с музикални събития. По време на COVID пандемията концертите станаха невъзможни и именно затова бизнесът на обичания музикант е понесъл ударно последните 3 години карантина. Отгоре на всичко освен дългата пауза от работа и липса на приходи инфлцията излиза солено на Димитър, за да се възстанови.

„Нещата са много по-различни. Не е като преди, но стъпка по стъпка, с нашата фирма продължаваме напред. Забелязвам, че има малко раздвижване“, коментира басистът. Фънки не се предава на трудната ситуация и мисли, че не е само той, който е изправен срещу тези затруднения. „То не е само за България, а и е за целия свят. Нещата крайно много се промениха. Условията са други“, сподели артистът.

Рокерът също сподели, че състоянието на своята държава е причина за неблагоприятната ситуация: „България е страната Абсурдистан, която е тотална трагедия. Но няма какво друго да правим, освен да се борим. Тук сме хвърлени, тук сме родени“, упорито заяви Фънки.

Въпреки песимистичната си нагласа към своята родина музикантът не мисли, че в чужбина е по-добре. „Всеки си мисли, че някъде го чакат с погача и мед. Много хора си въобразяват разни работи за Англия, Америка, Франция, където и да е на Запад. Това е фатална грешка. Лошото е, че като се върнат тука, заварват старата картинка, те са вече аутсайдери, защото никой не ги помни и съответно става трагедия. Никъде никой не ни иска. Това е положението“, завърши музикантът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки