Шок! Певицата Невена Цонева си бъбри с мъртвите!

0

Певицата Невена Цонева призна за шокиращи способности. В свой подкаст „Без граници с Невена Цонева“ тя споделя пред аудиторията си, че вижда починали хора, които са сред нас, познава и аурата на човек само с един поглед. Чрез цветовете им тя провижда същността на хората, познава лошите и добрите, лъжата и предателството.

Определя се като дете „индиго“ със свръхспособности. Казва, че много други хора също са такива, но в 90% от случаите са неосъзнати или не искат да развият способностите си.

„Аз мога да виждам доста неща, които обикновените хора не виждат като аурата и какви цветове са да знам кога лъжат, кога са искрени, да знам кой е влюбен кой е нещастен.

Освен това Невена вижда и болестите в тялото на другите – къде се намират и какво е то и дали изживява последните си дни. Самата тя разказва за случай, в който в асансьор видяла жена и й казала че е в края на живота си.

В своя подкаст тя помага за разгадаване на сънища, видения и карма. Смята, че отвъдния свят е щастлив и хармоничен и именно заради това не бива да страдаме по изгубен близък човек. В един от епизодите тя отива в дома на своя последователка, която й казва, че там има някакво присъствие. Певицата още при влизането потвърждава, че в този дом има мъж и жена и те са предишни собственици на апартамента. Описва мъртвите като бяла светлина със силуети и може да познае дали е мъж или жена и на колко е години, пише „Телеграф“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки