Вдовицата и щерката на Шарлопов – отново в тиха тайна война

0

Двете любими жени на покойния милионер Стефан Шарлопов са в тиха и тайна война. Вдовицата Бояна не спира да тръби колко е близка с дъщеря му Ева, която е от първия брак на бизнесмена, а самата Ева не понася мащехата си. Двете се изпокараха малко след смъртта на Шарлопов и разделиха империята му.

Ева стои далеч от светлините на прожекторите, но за разлика от нея Боряна си умира да дава интервюта. Преди дни веселата вдовица се изповяда пред Мон Дьо, където призна, че винаги е знаела, че ще й се случи нещо специално, но не е очаквала, че ще мине през всичко това.

„Последните години за мен бяха един път, който трябваше да извървя сама. Месец преди да почине мъжа ми, си бях казала, че не мога да живея без него. И съдбата си направи лоша шега с мен. Сега съм по-смирена. В този момент се чувствам много стабилна. Успях да се намеря, да се изправя срещу себе си и да се харесам – такава, каквато съм. Зад доброто момиче Бояна има и едно не толкова добро. Имаше моменти, в който губех вяра в Господ, сърдех се, а всъщност това е било част от мен, нещо, през което трябваше да мина”, сподели Бояна, която не крие, че все още се учи на много неща.

„Не смятам, че съм лидер в бизнеса по начина, по който Стефан беше, но мисля, че поддържам това, което той правеше. Опитвам се да остана в женската си енергия, но да съм категорична. В интерес на истината резултатите, които показва бизнеса в последните две години, са много добри. Чак тогава си повярвах, че мога да се справя.

Най-трудното ми решение беше да се разделя с Ева – голямата дъщеря на Стефан от първия му брак. Тя взе решението и аз трябваше да я подкрепя и да я пусна. Никога преди това не съм си представяла, че ще се случи. Мислех, че сме силни и ще се справим. Беше голям шок за мен, наистина не го очаквах, защото съм я приемала като дете, въпреки че не е мое дете. Приемах я за много близък човек, много.

Тя взе решение да не се занимава с хотелиерски бизнес, иска нещо по-пасивно, тъй като има две деца, за които иска да се грижи. Хотелската част остана за мен. Поддържаме отношения, но вече не са такива, каквито са били. Имам специална връзка с дъщеричката й, една много чиста любов. В мен има тъга от нейното решение, която си стои в мен, вече две години”, заяви Шарлопова.

Само ден след излъчването на интервюто, доведената й дъщеря й отвърна с публикация в инстаграм. „Обичам да гледам как хората лъжат. Особено много, когато обичат да се правят на жертви. Никога, нищо не е каквото изглежда. Циркът не ми е в кръвта и слава Богу!” – написа Ева Шарлопова, визирайки мащехата си.

За всички е ясно, че двете не могат да се понасят, но Бояна представя нещата така, сякаш са първи приятелки. Според мълвата, двете дами имат дори и битка в съда за контрола на една от фирмите на покойния милионер. Отношенията между двете се влошили няколко месеца след внезапната смърт на Шарлопов, когато вдовицата започна връзка с шофьора му – нещо, което щерката от първия брак на баровеца не успя да преглътне, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки