След заканата за убийство: Жоро Игнатов не се страхува, че ще му резнат главата

0

„Изобщо не се страхувам за живота си! Подобни заплахи са често срещани в работата ми, научил съм се да ги игнорирам”. Това обяви култовият главен редактор и репортер на „Съдебен спор” Жоро Игнатов, след като в тв ефира миналата неделя срещу него бе отправена напълно реална закана, че ще го ликвидират.

„Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле!”, бяха само част от изразите, които популярният журналист и дипломиран адвокат получи от служител на детска градина в Сливен. Репортажът беше излъчен в предаването миналата неделя и възмути зрителите, а колегите и роднините на Жоро Игнатов са сериозно уплашени.

Жоро притисна с неудобни въпроси Генчо Генов от Сливен. В епизода на предаването бе разгледан иск на син срещу баща му, който му взел парите от продажбата на наследствени имоти. Момчето Георги Генов е със специални потребности и е виждано често да проси, както и да рови в кофите за смет. Негови съседи му помагат да преживява, като самите те стават свидетели на грозните обиди и заплахи към главния редактор на „Съдебен спор”. Още по-скандалното е, че действието се развива в детска градина, където въпросният Генчо работи и отговаря за поддръжката.

„Гледай си работата! Изчезвайте оттук! Чуваш ли какво ти казвам? Ако не си тук с микрофона, знаеш ли какво ще ти се случи?”, започва със заплахите таткото на момчето със специални образователни потребности. Оказва се, че Генчо не му е биологичен родител, а Георги е осиновен. Съпругата му и жената, която е отгледала момчето, е починала преди 3 години. Сега Генчо дори се заканва да изгони сина си на улицата.

„Такива пълни боклуци сте всички тук в България. Гяури! Разбра ли сега?”, продължава арогантният тип от Сливен.

„Ще ви заведа дело за обида и клевета”, предупреждава го Жоро Игнатов. „Ще ми заведеш ли? Аз ще ти отрежа главата, заведи я”, избълва най-безцеремонно в национален ефир служителят на детската градина.

„Това е заплаха, публично отправена към мен пред свидетели. Ще сезирам и Прокуратурата, бъдете сигурен!”, категоричен бе в ефир главният редактор на „Съдебен спор”. „Ако имаш възможност… Много си малък, ще те очистя като пиле, бе!”, невъзмутимо отправя заплахи за живота Генчо Генов.

В студиото на предаването също стана горещо. „Жоренце, лошо те гледаше този човек, не ми хареса. Иначе знам, че ти няма да си оставиш магарето в калта”, обърна се водещата на „Съдебен спор” Нана Гладуиш.

Според източник на „Уикенд”, Жоро Игнатов вече е сезирал Прокуратурата заради заканите срещу него. Генчо Генов вече е разпитан, предстои да му бъде повдигнато и обвинение. Най-вероятно Игнатов ще води и частен иск за обезщетение.

Междувременно, както „Уикенд” пръв разкри в предния си брой, Нана Гладуиш се оттегля от предаването от началото на следващата година. Тя заминава за Америка с мъжа си и детето. В момента текат последните предавания, в които тя е водещ. Все още няма яснота кой ще я замести в ефира на Нова. Предаването се радва на огромен рейтинг и Нова телевизия надали ще преустанови излъчването му, каквито слухове се понесоха.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки