Цветанка Ризова се омъжи тайно?

0

Цветанка Ризова вече влиза с песен на уста в нюзрума на Би Ти Ви, но причината е не само че е щастливо влюбена. Журналистката от години бе в лоши отношения с Антон Хекимян, който като шеф на „Новини и актуални предавания” колеше и бесеше сред колегите й. Арменецът смятал Цура, както я наричат близките, за част от отбора на „свещените крави” с дълъг стаж и многобройни познанства, в които влизали още Диана Любенова, която от есента не е част от телевизията и Жени Марчева, която оцеля като водеща на „Защо господин министър?”.

Опитните телевизионерки не гледали Антон в очите и не изпълнявали всяка негова заръка, за разлика от младичките Бести Сабри и Митю Маринов. След като Хекимян смени водещите на „Тази събота и неделя”, Цветанка била сигурна, че и нейният час да слезе от екран ще дойде рано или късно. Когато обаче Хекимян изненадващо се трансферира в ГЕРБ, журналистката си отдъхна. Тя била една от празнуващите неуспеха на арменеца в битката за кмет на София, за която „Уикенд” вече писа.

„Съвсем различна е, откакто Хекимян напусна. Живна и дори си припява, докато готви въпросите за „Лице в лице”, разказаха колеги на брюнетката.

Ризова може да пее вярно, подобно на приятеля си адвокат Красимир Недев. Той изпълнява майсторски не само естрада, но и балкански песни. Водещата наскоро дори аплодира гаджето си от първите редове на зала №1 на НДК, по време на концерта на Богдана Карадочева и Стефан Димитров. Недев, който се изживява като поет с китара, излезе на сцената в началото на концерта, а журналистката не спираше да го подкрепя от публиката. Също като нея юристът е разведен, въпреки че има  двете си деца. Дъщерята Евгения-Самуила завършва преди 10 години политология в Берлин. „Тя е невероятен човек и боец“, хвали я таткото. По-малкото дете – синът Явор, също като баща си е почитател на хуманитарните науки.

Цветанка също от години е в отбора на разведените, след като се раздели в съда с бащата на единствения си син Георги – бизнесмена Анатоли Георгиев, с когото се радваха на дългогодишен щастлив брак. Преди десетина година обаче двамата изненадващо сложиха край на отношенията си, като според запознати причината е друга жена, с която съпруга задълбочил отношенията си.

От около 2 години Цветанка обаче има нов мъж до себе си. С адвоката Красимир Недев се запознали в пиано бар и бързо си допаднали. Според нейни колеги, двамата дори са сключили тайно брак преди няколко месеца в много тесен приятелски кръг.

За първи път влюбените се появиха заедно на премиера на книга на бившия министър на културата Петър Стоянович, която бе представена пред отбрана публика в двореца „Врана“ преди 2 години. Преди да се пусне в света на правото, новата половинка на Ризова има близо 20 години стаж в публицистични предавания, бил е водещ, главен редактор и създател на радио „Омега“ в Сливен. Завършва обаче техникум по електротехника в родния си град заради баща си.

„Историята е следната: тъкмо се беше появила една нова форма в образованието ни, т.нар. ЕСПУ- „единно средно политехническо училище”. Истината е, че повечето ми приятели щяха да си останат в школото, в което бяхме, като продължение на обучението след VІІІ клас. Споделям аз намерението си вкъщи да остана в ЕСПУ и започвам да наблюдавам скришом родителските реакции. Майка, която обикновено не спира да говори, замълча. А татко пък, мълчаливец по природа, изрече кармичното: ”Аха, страх те е от изпитите”. И толкоз. „Кой бе, мен ли ме е страх?” Помня, че оставаха 5-6 дни до изпитите. Денонощно зубкане. Е, приеха ме“, обяснява Недев в едно от редките си интервюта.

Бил добър ученик, членувал в театралния кръжок, имал своя рокбанда, увличал се по литературата и е най-добър приятел с друг свой именит съгражданин Васил Василев-Зуека. От ученик пише в местния вестник „Сливенско дело“ , завършва педагогика в Шумен. Прощъпулникът в репортерството прави в радио Шумен, но през 1992 година става вестникар в основания току-що „Сливен днес“ . „Но си ме влечеше ефира. На следващата година се появи радио „Канал Ком”. През 1996-97 –ма създадохме вече наше, местно радио – „Омега”. Ако в „Канал Ком” трябваше да се правят определени компромиси, продиктувани от това, че беше част от някакво цяло, то в „Омега” реших да заложим на принципите да е местно, честно и силно“, обяснява нереализираният учител.

Като водещ Красимир Недев громи всекидневно безобразията в града, слушателите се увеличават с всеки изминал ден и той дори решава да си направи партия. Въпреки че с идването на демокрацията той е седесар, бързо се разочарова от сините и решава да учреди политическо движение „Заедно за Сливен“ през 2003 година. Това е първата след промените и за цели четири години е  единствената местна партия в областта. На първото си явяване на изборите за кмет и общински съветници спечели три мандата в 41 общински съвет. Красимир Недев става председател на постоянната общинска комисия за децата, младежта и спорта при първото кметуване на Йордан Лечков. Пробва се и няколко пъти като кандидат-кмет на Сливен, но винаги губи.

Принос в провала имат приказките, че обръща повече внимание на колежките си в общинския съвет, отколкото на развитието на града. На Недев му се носи слава на любовчия още от малък. Сам той признава, че мечтата му като ученик била всички съученички да са луди по него. Партията му отива в историята през 2017 година, когато е заличена от прокуратурата поради липса на активност. Сливен обаче вече е тесен за бившия водещ, който къса с журналистиката и се захваща с правото.

„В един момент си дадох сметка, че голяма част от обществените отношения, които като медия наблюдавахме и отразявахме, имат юридическа логика и обосновка. Разбрах, че ако искам да съм пълноценен като журналист, шеф на радио и общественик, имам нужда от знания в правото – като наука и логика“, обяснява изборът си да запише право на стари години новата половинка на Цветанка Ризова.

Мести се в София и става адвокат, но още преди да стане столичанин в повече, се запознава със сегашната си любима. Любовта им избухва след раздялата на Цвети с мъжа й, който също има нова жена до себе си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки