100 Кила спечели 2 бона на приятел, хвърли око на стола на Мишо Билалов в „Стани богат“

0

100 Кила помогна на приятеля си Александър да се спаси в „Стани богат“. Въпросът бе за 2 бона, а в него се питаше откъде произлиза така използваният в нашето ежедневие термин „еманация“.

Опциите пред 100 Кила и Александър бяха  – физика, биология, архитектура и информатика. По едно време дори и на Билалов му се стори, че рапърът клони към архитектура, но 100 кила бързо го коригира и каза, че просто разсъждава с приятеля си, за да стигнат до правилния отговор.

„Еманация на днешната архитектура, как ти се струва, възможно ли е да има такова нещо? “ 100 кила пита Александър и така се опитваше да го кара да разсъждава, тъй като и самият рапър нямаше никаква представа откъде произлиза този термин. 

„В тази сфера знанията ми са 0,001 %“, смее се рапърът.

Александър клонеше към правилния отговор към самото начало и в крайна сметка, с помощта на 100 Кила, маркира отговор „физика“ и това му донесе печалбата от 2 бона и се спаси. Как ще се представи Александър на другите въпроси ще стане ясно в епизода тази вечер.

Още в началото, когато борещият се за 100 бона се възползва от жокера си „помощ от приятел в публиката“, 100 Кила веднага се пошегува. Рапърът каза, че вече толкова често се появява в „Стани богат“ (това е вторият му път, в който помага на приятел), че започва да се вглежда в стола на водещия и може някой ден той да стои там, а не Михаил Билалов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки