Нана се мести в САЩ заради мъжа си, дирят й заместник в „Съдебен спор”

0

Независимо колко много държи на работата си и колко е успешна в телевизията, за Нана Гладуиш най-важно е семейство и личният живот. Ето защо от Нова година тя окончателно напуска предаването „Съдебен спор” по Нова телевизия, което води още от 2010-а, пише „Уикенд”. Занимава за САЩ. Там вече от няколко месеца съпругът й Джонатан развива успешен бизнес.

Британецът Джонатан се е преместил в Съединените щати много преди Нана. Това се наложило заради неговата работа. Още миналата есен беше съобщено, че американска компания ResultsCX купува основаната от него „Сиксти кей” (60K). Създадена през 2008-а, към миналата година в нея работеха над 1300 души. Най-вероятно тази смяна на собственост е в основата на преместването на Джонатан зад океана.

В продължение на няколко месеца Нана е правела опити да бъде едновременно и на работа, и с мъжа си, разкриват нейни колеги. Тя е пътувала често до Америка и обратно и именно това е била причината да изчезва от ефира на „Съдебен спорт” от време на време и да се налага да й търсят заместници. В крайна сметка водещата стигнала до извода, че няма как да движи и двете неща едновременно и че трябва да избира между работата и семейството си. Разбира се, избрала семейството. До Нова година тя ще продължава да се изявява в „Съдебен спор”. След това в предаването ще бъде представена друга водеща.

В телевизията са знаели от месеци за това решение на звездата. Правили са кастинг за нов водещ, като са държали това отново да бъде жена, а не мъж. Шефовете преценили, че присъствието на главния редактор Жоро Игнатов на екран е достатъчно силно и няма нужда да вкарват в предаването още един мъж, който едва ли би могъл да изпъкне пред него. Засега имало четири фаворитки за мястото на водещата, но от Нова категорично отказват да разкрият имената им.

Какво ще прави Нана в САЩ? Според източници на „Уикенд”, засега тя не планира никакви професионални изяви. На практика на своите 49 години ще се пенсионира. Тв звездата щяла да запълва времето си единствено с домакински задължения и грижи за сина си Джейсън. Момчето е на 14 години и тренира тенис. Най-вероятно ще продължи да се занимава със спорт зад океана, като успоредно с това ще учи в американски колеж. Идеята е да остане в САЩ за постоянно, тъй като семейството преценило, че там и социалната, и здравната система са в пъти по-добри в сравнение с България.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки