Елизабет Методиева в имотен спор с роднина

0

В неприятна ситуация е Елизабет Методиева, оплака се самата тя в „На кафе” по Нова тв. Журналистката, която води светска рубрика в предаването, а тази седмица е сред панелистите, води от известно време имотен спор с близък роднина. Макар да не назова с кого точно не може да се разбере, откровенията й създадоха впечатлението, че дели имане с брат или сестра.

До признанията на Елизабет се стигна покрай обсъждане на една от темите в предаването. Актьорът Дарин Ангелов, който също е сред панелистите в „На кафе”, изрази недоумение как така роднини да се карат за имоти. Не можело ли, зачуди се той, да делят по равно и използва метафора – разрязване на торта.

„Може, ако има интелигентни хора, но когато няма, тъй като аз скоро имах такава ситуация в моето семейство, няма как да искаш да се разреже като тортата”, заяви Елизабет. „Ти сега какво каза!”, изуми се Дарин от неочакваното й признание.

Водещата Гала побърза да се намеси. Тя също не разбирала как е възможно близки роднини в един момент се изпокарат, заради подялба на имущество. „Аз също много съм се чудела, когато ми дойде до главата, откъде идва този конфликт. Не мога да си го обясня. Явно, колкото и да е неприятно, има една дума – алчност, и рано или късно се пробужда у хората”, продължи Елизабет. Не спря дотук. Подкокоросана от Гала, която продължи да се диви как така един ден твой роднина ще каже, че има повече право, Елизабет възкликна: „Когато родителите не са направили едно време нещата така, както трябва да се направят, накрая се стига до тези разногласия”, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки