Андрей от „Фермата” призна: Аз съм мъж под чехъл!

0

Продуцентът и водещ на „Фермата” Андрей Арнаудов чистосърдечно обяви самия себе си за мъж под чехъл. „Слушам госпожата и живея прекрасно”, сподели той в предаването „Преди обед” по Би Ти Ви. Половинката му Емануела обаче се оплака, че хвърлял върху нея цялата отговорност за решенията, които касаят семейството, и за отглеждането на сина им Васко.

В работата си Андрей е звезда, бизнесмен и шеф на доста хора, но в личния живот за всичко слушал жена си Емануела Толева. Продуцентът обяснява, че на нейната житейска мъдрост и разумни решения се гради целият им щастлив семеен живот. „От опит знам – госпожата винаги е права!”, каза Арнаудов, който тази седмица е коментатор в „Преди обед” заедно със своята „другарка в живота”, както нарича жена си. Продуцентът без спорове се съгласява, че всички решения, които взима по отношение на дома и семейството си, са погрешни, за разлика от тези на Емануела. Така например той бил сигурен, че както и да облече сина им, няма да е подходящо, и каквото и да му даде за ядене, ще е вредно. Затова предпочитал да предостави на майка му тези грижи. Емануела казвала какво да се прави вкъщи, той само слушал и изпълнявал.

Половинката обаче не била доволна от това свръхнатоварване с доверието на мъжа си. Тя се оплаква, че Андрей често бащата се оправдавал с нея пред 5-годишния им син, когато искал да му откаже нещо. Вместо да каже: „Не!”, той казвал: „Мама не дава”. Когато например детето искало бонбон, Андрей с жален тон му обявявал: „Не може, мама не дава, ще се сърди!”. „Чувам го от другата стая и не мога да повярвам, че отговаря от мое име, без да ме е питал”, ядосва се Толева. Продуцентът обаче е категоричен, че казва истината – самият той по принцип нямал нищо против бонбоните, но знаел, че половинката му ги ограничава. „В крайна сметка, като дръпнеш чертата, се оказва, че пак слушам жена си”, обобщава тв водещият.

Говори се обаче, че в действителност той далеч не бил чак толкова сговорчив, колкото твърди. Понеже напрежението в работата му идвало в повече, вкъщи бил доста сприхав. Бил готов да избухне за най-малкото нещо, а Емануела не му оставала длъжна. Така че семейните караници били често срещано явление в артистичното семейство. Те обаче затихвали със същата бързина, с която избухвали. Андрей и Емануела признават това, наричайки семейството си „италианско” – ежедневието им било бурно и пълно със спорове, но и с много любов.

Двамата са заедно от 7 години. Запознават се край кварталните кофи за боклук и месец по-късно вече живеят под един покрив, а едновременно с това работят заедно в предаванията, които Арнаудов продуцира заедно с бизнес партньора си Иван Христов. През 2018-а се ражда синът им Васил, кръстен на починалия баща на Андрей – големият диригент Васил Арнаудов. Родителите твърдят, че не са амбициозни относно ранното развитие на детето си. Единственото, което е важно за тях, е то да бъде щастливо.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки