Рамбото Гатьо бил бодигард на Трактора?

0

Бившият командос Пеньо Гатевски – Гатьо от „Игри на волята”, е новият фаворит на зрителите. Мнозина му се подиграват, други му се възхищават, но мускулестият чичко не оставя никого безразличен.

От 15 години риалити героят работи като лична охрана. Злите езици твърдят, че той известно време се е грижил за безопасността на самия Алексей Петров, който беше разстрелян през август. Известно е, че в последните години Трактора намали разходите за бодигардове и разкара скъпоплатените професионалисти за сметка на селянчета от родния си край. И това му струва живота.

Убитият Аълексей Петров – Трактора

41-годишният пловдивски мачо спечели сърцата на зрителите, с разказите си как по време на мисия в Ирак е бил пленник на талибани. Що се отнася до опасните ситуации, мъжагата има какво да каже – той хваща оръжие още на 18-годишна възраст. „Постъпих като наборен войник в 68-бригада Специални сили, Сили за специални операции, с една дума – командос”, разяснява Гатьо. С това име той се сдобил като войник, защото в армията „фамилията става малко име – от Гатевски ставаш Гатьо, от Иванов ставаш Иван”. 

Зад гърба си Гатьо има над 150 скока с парашут и е участвал в реални бойни действия. Бил е на две мисии в Ирак – в Кербала и Дивания.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки