Оперираха Нанси Карабойчева след инцидент във „Фермата“

0

Нанси Карабойчева, която бе част от предаването „Фермата“ и претърпя неприятен инцидент по време на участието си, се е подложила на сериозна операция, за да оправи крака си. Това стана ясно от публикация във Facebook профила ѝ, в която подробно е описано точно какви са щетите по крака ѝ и какви интервенции са ѝ направени, за да може отново да ходи, пише Actualno.com.

„И това мина. Операцията ми беше направена преди 2 седмици. Възстановявам се, но ще е необходимо доста време. Още съм с патерици, вече втори месец. След 20-30 дни ще започна да стъпвам по малко на крака.“ започва разказа си Нанси, на която предстои дълго възстановяване.

В публикацията си Нанси описва подробно какви са били щетите по крака ѝ и каква е била същината на направената ѝ операция: „Финална оценка на щетите: скъсана предна кръстна връзка (изградиха ми я изцяло от сухожилие от задното ми бедро), скъсан менискус (зашиха го), пукната кост и нарушения по латералните връзки – колатералната по-леко, което трябва да зарасне само, и медиалната (вътрешната) по-сериозно, като ще я наблюдаваме дали ще се възстанови напълно. На което страшно много се надявам, за да не са необходими допълнителни интервенции.“

От разказа на Карабойчева става ясно, че положението ѝ е сериозно и ще са необходими много воля и търпение, за да може момичето отново да бъде активно и да спортува. „Период за възстановяване: 9 месеца, след които ще мога отново да започна да водя по-активен начин на живот. Като аз се познавам добре и работя със страхотен рехабилитатор, така че вярвам, че периодът ще е около 6 месеца, защото постигнахме много още преди самата операция. Нямам търпение да вляза отново във фитнеса, да поиграя волейбол, но най-вече да потичам с Мати и Йони, или просто да отидем на разходка.“, завършва разказа си смелата миска.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки