Пипи Дикова не се сърди на Вики от „Мастило“, че я свалили от ефир заради невъзпитаните й деца

0

„Изцяло поддържам децата си за държанието им в bTV“, категорична е Вики Терзийска от „Мастило“. Дъщерите на Вики – София и Маргарита, натвориха такива простотии в предаването на Петя Дикова, че то беше свалено от екран.

По време на гостуване на майка им заедно с тях в студиото през пролетта, малките дами нарекоха ястията, готвени от майка им – „лайна“. Дикова изпадна в ступор и от отговора на въпроса ѝ дали приятелчетата им ги гледат сега: „Не, тъй като всички ненавиждат bTV!“, отсякоха тогава малките дами. 

Според слуха в телевизията именно държането на децата на Вики станало причина тя да бъде понижена в длъжност – кореспондент. Дикова обаче не се сърди: „Ние сме близки, децата ни си играят дружно“, разказва Вики. „Имаше много неприятни мнения, че децата ми са невъзпитани и други неща… Но истината е, че съм показала в действителност храброст, тъй като не знам коя майка би се осмелила да си заведе двете си дребни деца в студио на предаване, което се излъчва онлайн“, категорична бе тя. 

Певицата от Исперих разкри още, че е завела София и Маргарита в студиото на „Тази неделя “ с ясно избрана цел. „За мен беше доста важно да им покажа мястото, където съм работила и където може да работя“, загатна Терзийска. „Първото нещо, което споделих на децата си, тъй като видях, че са обезпокоени от камерите, когато влязохме в огромното студио, беше да се усещат все едно са си у дома на дивана“, допълни Вики. 

Певицата описа възпитанието на дъщерите си по следния начин: „квадратче, в което те се усещат свободни да проявявят себе си и да бъдат такива, каквито са“. „Дъщерите ми са по детски откровени, от време на време по детски смешни. Абсолютно естествени дечица, които показват своите страсти по най-различни начини“, защити поведението на рожбите си солистката на „Мастило“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки