Ашколсун! Щерката на Гала върти бизнес за милиони

0

След опитите да бъде инфлуенсър, дъщерята на Гала реши да търси друг начин за забогатяване, а именно – свой собствен бизнес. И вместо да започне от нулата, както някои други, тя по стар навик тръгва директно от върха. На 26 години Мари Константин вече е собственичка на огромен комплекс от студиа в центъра на София, който струва няколко милиона.

Младата бизнесдама обяви преди дни, че отваря шикозен комплекс от студиа, в които ще могат да се снимат предавания, реклами, клипове, да се записва музика, да се организират събития и да се прави всичко останало, свързано с шоубизнес и телевизия. За целта тя е пригодила историческа сграда в центъра на София, която най-вероятно е паметник на културата.

Това означава, че всеки ремонт в нея е изключително скъп и сложен, защото трябва да се съгласува с няколко държавни институции. Явно амбициозната млада дама не се е спряла пред това предизвикателство, което в общия случай би могло да каже от идеята много други далеч по-опитни бизнесмени.

Колко струва всичко това, не може да се каже със сигурност само от описанието, но е ясно, че става въпрос за милиони. Най-вероятно парите са от джоба на свекървата Деляна Маринова – Джуджи, за която се знае, че е като рог на изобилието за всичките си близки.

Дъщерята на Гала твърди, че заради новия бизнес не е имала време да се изявява като инфлуенсър в последните месеци. Отсъствието ѝ от социалните мрежи породи съмнения, че може да е бременна, пише „Уикенд“.

Мари твърди, че е отглеждала проекта си също както се отглежда бебе, доказвайки с думите си, че няма никаква представа как се отглежда бебе. Явно обаче има представа как се става богат, щом е успяла да си позволи осъществяването на такъв проект, и то в историческа сграда.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки