Стойка Пипирудата с Асен Блатечки в „Клетката”

0

Стойка Стефанова, по-известна като Стойка Пипирудата от първия сезон на риалити предаването „Биг Брадър”, си партнира с Асен Блатечки в новия сериал „Клетката”. Стефанова играе затворническа надзирателката и охранява главната героиня, в чиято роля влиза Гергана Данданова. Асен Блатечки пък е инспектор социални дейности Димитър Пелев.

„Клетката“ е криминална драма, която в 12 епизода проследява драматичната история на една силна и смела жена – Ина Арнаудова (Гергана Данданова), изправена пред тежка морална дилема, в опит да спаси детето си. Прогнилата от корупция система поставя Ина и цялото й семейство в капан, а тя е принудена да се бори за справедливост с всички средства. Ужасяващ инцидент бележи завръзката на историята и преобръща живота на главните герои, поставяйки ги пред непосилни препятствия и напрегнати обрати.

„Сериалът е отражение на действителността. За мен беше много емоционално да участвам в проекта. Героинята ми Ина е дълбок, противоречив и интересен образ. Тя е цветна палитра – нежна, чувствена, но същевременно силна и действена жена. Дори в най-тежките моменти продължава напред и се бори, но силата на духа й е подложена на големи изпитания, защото и тя, като всички нас, има да научи важни уроци. Един от основните въпроси, които поставя сериалът, е за клетката вътре в нас, която трябва да опитаме да разбием, за да живеем по-пълноценно“, коментира от своя страна актрисата в главна роля Гергана Данданова.

Досега Стойка Пипирудата не е имала роля в сериал. Тя имаше само по-малки театрални проекти, но от 29 септември ще я гледаме 22 ч. по Нова тв.

„Реших да участвам в проекта, защото от доста време насам това е първият сценарий, който ми хареса. Разбрах и че в екипа има предимно млади хора, а пък аз обичам да работя с млади хора. Моят герой е положителен. Той е инспектор социални дейности и възпитателна работа в затвора. Психолог е по образование. Грижи се за това затворниците да минат по-леко през наказанието си и да могат после да се върнат обратно в обществото като нормални хора” – призна преди време Блатечки за ролята си на инспектор Димитър Пелев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки