Падение! Жената на Маестрото не знае с кого говори в ефир!

0

Новата жена на Евгени Димитров-Маестрото се изложи жестоко по време на новините на Би Ти Ви във вторник на обяд. Водещата Виктория Готева- Димитрова показа, че не знае с кого говори в престижното си студио.

Заради наводненията по Черноморието ни екипът беше уредил пряко включване по телефона на бизнесмена Димитър Тодоранов, който държи заведение в Лозенец. Той трябваше да разкаже за ситуацията като очевидец. Младата госпожа Димитрова го представи с думите: „Димитър Тодоранов, кмет на Лозенец”. Бизнесменът обясни: „Само че не съм кметът на Лозенец, нали? Все пак да уточним – друг е кметът на Лозенец”.

Новинарката изгуби ума и дума от изненада: „А бихте ли се представили?”, помоли тя. „Димитър Тодоранов съм аз”, каза бизнесменът. За зрителя остана да се чуди защо Виктория Готева-Димитрова представя човек със собственото му име, а след това го моли да се представи, т.е. да повтори името си. Ясно беше, че тя нито знае с кого говори в новинарското студио, нито каква длъжност изпълнява въпросният човек.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки