Моралистка! Гала посече младичка колежка за минижуп: Видяха ти се гащите!

0

Предаването „На кафе“ стартира новия сезон в луксозно студио и водещата Гала веднага размаха шпагата на екипа си и скастри две от любимите лица на екрана.

Плевенчанката се ядоса, че младите момичета в студиото си развяват гащите и побърза да ги посече в ефир.

Гала се скара на репортерката Ина Чочева, че е дошла с много къса рокля, която не скрива долното й бельо. „Седни, стига сте си показвали гащите. На Инчето й се видяха гащите, докато се въртеше, дано не са ги видели и зрителите“, изригна Гала по време на първия ефир в „На кафе“.

Елизабет Методиева се пошегува с Гала, че на студиото му липсва червен килим, но водещата побърза й нея да посече. „Ти не започна много отдавна работа в „На кафе“, а вече претенции. Инчето е от толкова години и не е искала червен килим“, ядоса се Гала. Но се оказа, че Ина е съгласна с колежката си и смята, че трябва да имат червен килим и именно заради това го отнесе заради бельото си в ефир.

Зрителите пък съветват Гала да спре да прави подобни забележки, тъй като на тях им допада рано сутрин да се запознават с бельото на красивите репортерки от „На кафе“. А това е сигурен знак, че рейтингът ще се вдигне още повече.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки