Кремена Халваджиян – панелистка в „На кафе”?

0

Стилистката Кремена Халваджиян прави опити да се върне в екипа на Гала тази есен. Съпругата на Маги Халваджиян, която преди няколко години беше уволнена от предаването „На кафе”, където беше дългогодишна стилистка още от старта на сутрешното предаване, е пуснала пипала отново да се върне на старото работно място, мълви се в медийните среди.

През 2020 г., в разгара на кризата от Ковид-19, тя и още няколко от хората на Гала бяха съкратени с цел да се намалят разходите по продукцията на Нова телевизия. Впоследствие Кремена Халваджиян така и не бе върната. Решението бе взето от тогавашната шефка на Нова Миляна Велева.

След като преди няколко месеца от медията обявиха, че Тара Нури е новият им директор „Съдържание и продукция“, Кремена е почнала старателно да я ухажва с цел да се върне на работа отново. Тара е продуцент на „На кафе” от самото стартиране на обедното шоу в ефира на Нова, а сега с повишаването й, г-жа Халваджиян се надявала, че може да се уреди въпроса с завръщането й на работа. Нищо чудно през новия сезон от септември да видим и Кремена на панелската скамейка, но не като хоноруван кадър, а на твърда заплата, шушукат в медиаа.

Жената на Халваджиян, която е и първа приятелка на водещата Гала, много тежко прие факта, че е отстранена от „На кафе”. Тя обаче нямаше защо да се сърди на близката си Гала, която в случая остана без думата и въобще нямаше как да я задържи. Сега пък в телевизионните среди се обсъжда дали жената на Маги Халваджиян няма да заеме позиция не само като реквизиторка, но и като част от панела, който ежедневно коментира всякакви теми, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки