Скръндза! Маги Халваджиян обзавежда студио с мебели на аванта!

0

Маги Халваджиян е абсолютен скръндза. Това се разбра от подготовката на новото шоу, което ще продуцира по Нова телевизия наесен. Става въпрос за „С Рачков всичко е възможно”. Водещият Димитър Рачков не може да повярва, че Магърдич няма да го снабди с нови мебели.

Арменецът е намерил „на хляба мекото” и безплатно си е осигурл обзавеждане на студиото на шоуто. Той ще го получи от дизайнера Александър Ковачев, който му е обещал диван, маса, столове и какво ли още не без никакви пари.

В замяна Халваджиян е включил Ковачев в рекламата за новия сезон на шоуто и като цяло се задължава да му прави реклама в идните няколко месеца, докато предаването е в ефир. Човек като Маги Халваджиян, който има милиони в банковата си сметка, падна много ниско с пазаренето си за мебели. Арменецът постоянно парадира как е над нещата, а всъщност се оказва дребна душица.

Всъщност той не за първи път спестява по подобен начин пари.

През годините в някои от предаванията си умишлено е ставал жури, за да спести една заплата на член на журито. Така направи например в „Х Фактор 2015”, когато за първи път обяви парична награда за победителя, но си я „прибра”, сядайки сред журито, пише „Флагман“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки