Луда или пресметлива? Венета Райкова била дрипав старец в минал живот, уж

0

„От операцията ми, аз съм между два свята- горе и долу. Бях на много тъмни места в подсъзнанието ми, правих си по два пъти в седмицата регресия, звукотерапия, иглотерапия, за да балансирам енергията в тялото си и да отворя блокажите“, написа Венета Райкова за пътя след диагнозата си.

Година и половина журналистката не може да ходи поради скъсан заден рог на менискус. Трудните времена Венета прекарва вкъщи – чистейки кармата с болка и сълзи.

„Сега съм на финалната права да отворя изцяло коляното благодарение на регресия, в която се видях в минал живот като дрипав мъж, който беше пребит от други такива мъже, счупиха ми коляното и видях как си влача същия крак“.

Според блондинката преживеният ужас от миналия и живот като дрипав мъж се е прехвърлил в съзнанието и по време на операция, което причинило блокиране на коляното.

И всичкото това откровение блондинката излива в опит да рекламира новата си книга. Затова и някои ползватели на мрежата се прехласнаха по предстоящото събитие, но други с чувство за хумор предположиха, че ексводещата е превъртяла на тема любимите си издания и се чуди по какъв начин да ги пробута на доверчивите хора. „Злоупотребяваш с нещастието си и Господ ще те накаже!“, написа разгневена фенка, която се отрече от Венета. Друг пък направо я обяви за луда в свой коентар в Инстаграм, който бързо беше изтрит.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки