Лили прави панаири: Не дава баби да я снимат!

0

Само ден, след като изправи на крака препълнения Летен театър в Бургас, Лили Иванова представи концертната си програма и пред публиката в амфитеатър „Аполония“ в Созопол.

„За мен и за целия ми екип е удоволствие да бъдем в този прекрасен град“, каза още в началото на вечерта певицата. На сцената, чийто декор бе оформен като огромно сърце, Лили Иванова поднесе умело премерен микс от свои нови песни, както и вечни хитове, пише БТА.

Те бяха изпълнени в съвременни аранжименти, дело на музиканта и композитор Ангел Дюлгеров, с когото певицата сподели, че работи вече над десет години. Той и Иван Йорданов-Чери изпълняваха китарните сола и съпровод заедно с колегите си от Li Orchestra – цигуларя Орлин Цветанов, Огнян Енев (тромпет, пиано и саксофон), Христо Михалков (бас китара) и Росен Ватев (ударни), а беквокали бяха трио LaTiDa. След като Лили Иванова ги представи един по един, от публиката се чуха викове „Ачо“, при което певицата се зарадва да представи и своя озвучител. „Цял ден е ходил по слънцето, зачервил се е и не го видях“, каза с усмивка тя.

Сред изпълнените песни в първата част от концерта бяха „Огнище“, „Ако спра да обичам“, „Искам те“, „У дома“, „Този свят е жена“ и „Невероятно“. Междувременно Лили Иванова направи пауза, за да помоли публиката да не я снима с телефоните си, тъй като обясни, че това смущава нея и музикантите ѝ и пречи на изпълненията, като благодари предварително на онези, които ще се съобразят с тази нейна молба.

След осмата песен певицата заяви: „Сега вече сме всички заедно. Искам да ви чуя“. Последвалите „Щурче“ и „Детелини“ вдигнаха на крака цялата публика, която припяваше текстовете на песните от начало до край. Чуха се възгласи „Лили, Лили“, на което тя отвърна: „Лили, Лили, а сега е време за „Панаири“. Препълненият амфитеатър изпълни заедно с нея и „Ветрове“, а после притихна, за да се наслади на „Предупреждение“, „Присъда“ и „Камино“ за финал.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки