Натегач! Ергенът Виктор се бута за панелист при Гала

0

Първият Ерген на БиТи Ви – Виктор Стоянов, окончателно се раздели с надеждата да грее в телевизията и занапред. Бившият гребец обаче се натиска да го вземе конкуренцията. Целта е да бъде панелист при Гала. Нищо чудно от есента да го гледаме в „На кафе” по Нова телевизия.

Виктор Стоянов, който доскоро не се показваше никъде другаде освен по БиТи Ви, миналата седмица направи цели две гостувания в „На кафе”. Това е знак, че Ергенът се пробва за постоянно присъствие при Гала от новия тв сезон. Още преди месеци водещата се изпусна с ефир и издаде, че панелът й най-вероятно ще се смени от септември. Дори и част от актуалните коментатори да останат на работа, поне половината се очаква да освободят местата си. Виктор явно се надява да е един от новите панелисти.

Говори се, че в БиТи Ви вратите за него били окончателно затворени. Веднага след финала на първия сезон на „Ергенът”, в който беше главно действащо лице, там го пробваха с рубрики в две предавания – „Шоуто на Николаос Цитиридис” и „Преди обед”. И двете обаче бяха неуспешни. Проблемът не беше във Виктор, а в самите рубрики, които бяха скучни по самия си замисъл. Интересът към първия Ерген в републиката продължава да е голям и той все още търси мястото на екрана. В Нова са решили да му дадат шанс.

Миналата седмица той бе поканен в „На кафе” два пъти. Първо даде кратко интервю на запис, което бе обсъдено от все още актуалните панелисти. Виктор обяви, че любовта заема основно място в живота му, че обича да пее, да рисува и да си кара мотора, а през зимата негова голяма страст бил сноубордът. Гала откровено каза в ефир, че гребецът е „много симпатично момче”. 4 дни след тази похвала той беше гост в студиото й, а тя го представи на зрителите като „красив, умен и галантен”. След това няколко пъти подчерта, че е страхотен джентълмен.

Оказа се, че Виктор в момента се обучавал за лайф коуч. Това са специалисти, които консултират хората как да управляват живота си, за да постигат своите цели. Освен това Ергенът пишел онлайн книга, за да научи момчетата как да се държат с момичетата. „Младежи ми писаха и питат „Как да стана като теб?” Разбрах, че като че ли имат затруднения да се ориентират какво е правилното поведение. Книгата е за етикет и поведение”, уточни Виктор. Момичета също му пишели.

„Въпросът, който най-често срещам от страна на дамите, е „Как да си намеря мъж като теб? Как да си намеря джентълмен?”. Аз отговарям: „За да имаш мъж-джентълмен, трябва да бъдеш дама”, разказа Стоянов.

Ако започне работа в „На кафе” от есента, често ще слушаме подобни умозаключения от малкия екран.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки