Гавра! Крисия – изхвърлена от заведение!

0

Обиждат певицата и приятелките й на „скапанячко“ и „пишлемета“ . Детето чудо на българската музика Крисия е била изгонена от заведение в столицата!

За неприятната ситуация разказа талантливата изпълнителката, като подробно описа в социалните мрежи какво според нея се е случило.

„Реших, че за пореден път ще дам шанс на красиво направено място, но отново оставам мега разочарована от отношението на собственика. Реших да отида с две приятелки, като третата от нас дойде 10 минути след като седнахме. Поръчах две води, но в този момент влезе собственикът и с подигравателна усмивка каза: „Каква вода? Няма вода! Пари ли нямаш?“. Започна да ми показва сода, сокове и лимонади. Помислих, че е саркастичен и му казах, че ще помисля. Върнах се на масата да обясня ситуацията и да помислим къде ще се преместим, докато чакаме третото момиче“, споделя началото на случката Крисия.

По нейни думи впоследствие положението става още по-зле. „Приятелката ми дойде и докато 5 минути мислехме къде да отидем, собственикът на заведението отново се появи и със злобен поглед ни каза да отиваме на някоя пейка. Отговорих му, че ставаме и че това, че няма вода, не ни устройва. Собственикът започна да ни ругае с коментари, които бяха „махайте се от тук, като нямате пари, пишлемета“, казва още с горчивина Крисия.

Талантливата певица се опитва да потърси обяснение от грубияна за поведението му и защо се опитва да избяга от разговора, но това покачва още повече градуса на напрежението. „Той се обърна и каза: „Какъв разговор бе, момиче, разкарай се оттук, скапанячко“. След този високо интелектуален разговор със собственика ние тръгнахме“, завършва 19-годишната изпълнителка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки