Не се спря да хейти! На Иво Димчев всички са му банални в „Черешката на тортата“

0

„Много сте ми банални!“, обърна се към гостите в поредното издание на „Черешката на тортата“ Иво Димчев. Скандалният визуален артист и певец непрекъснато вмъкваше язвителни забележки ту за обстановката на вечерята, ту за напитките, не пощади и самите ястия.

Димчев се нахвърли първо срещу виното, което домакинята – киножурналистката Станислава Айви, промотира като супер квалитетен сорт испанско бяло.

„Навсякъде се разлива само вино, само вино. Вдигат се един наздравици… Все едно сме на кръщене. Не могат ли да измислят нещо по-интересно?“, изкапризничи скандалният майстор на пърформънса.

Той се намуси и на доматите, които Айви поднесе в една от разядките и в основното ястие. „Защо трябва да ям само домати?“, процеди маниерно ексцентрикът.

Иво Димчев се зарадва единствено на стъклената маса, върху която киножурналистката сервира кулинарните си изкушения, но веднага побърза да уточни защо. „За да ви гледам какво правите под масата!“, скандализира сътрапезниците си Димчев.

„Свободният артист“ обаче направи гримаса на неудоволствие от покривката. „Върти се върху стъклото, не можеш да си задържиш нито ръцете, нито чинията“, натякна провокативният изпълнител.

Една от съставките в ордьоврите на домакинята обаче отпуши тотално критикарството на Димчев. „Хумус, много е демоде. Не беше ли актуулен през 90-те?“, захапа Станислава той. Този път обаче киножурналистката му се опря, макар и деликатно. Тя обаче трябваше да понесе и втори удар за хумуса, след като шеф Манчев й припомни, че го е използвала в още една от гозбите, пише „България днес“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки