Майката на Луиза Григорова я попиля: Не е талантлива!

0

„Известна съм, като майката на Луиза Григорова“, така започна представянето си Ивет Григорова в предаването „Черешката на тортата“.  Един от най-уважаваните и успели модели в България разказа за началото на кариерата си и как е  основала модната си агенция в мутренските години. Изящната блондинка не скри, че се гордее с успехите на дъщеря си като актриса.

„Гордея се с Луиза, а по-малката ѝ сестра също върви по нейните стъпки и ще кандидатства в НАТФИЗ. Когато Лиза завършваше гимназия и вече бе успешен модел, тя реши да става актриса. И аз ѝ заявих – Добре, влизаш в НАТФИЗ, макар че не мисля, че имаш талант. В нашия род няма актьори и актриси. И какво ще стане? Завършваш и… всяка година стотици излизат от там. Колко са добрите актьори? Но дори да си добра… разпределят те в някакъв треторазреден театър в дълбоката провинция, заплатката ти е 150 лева, играеш в някакви студени театри и … ти ще се откажеш още на първата година“.

Въпреки отрицателното отношение на Ивет към желанието на дъщеря ѝ, Луиза настояла. „Реших, че след като тя толкова много иска да кандидатства в НАТФИЗ ще направя следното. Поставих ѝ условие. В офиса на агенцията дойде човек, който организираше кастинг за филм – търсеха момиче за главната роля, което въобще няма професионален опит. Тогава казах на Луиза. Виж какво, ако спечелиш този кастинг и те вземат за главната роля, съм съгласна да кандидатстваш. И какво се случи…. Обаждат ми се след няколко дни по телефона и ми казват… Имаше около 500 кандидатки за ролята и избрахме Луиза. И така разбрах, че детето ми наистина има талант и се съгласих тя да стане актриса“, разказа Ивет Григорова в „Черешката на тортата“. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки