А уж беше влюбена! Елена от „Ергенът“ изчегърта бързо Евгени от живота си

0

Елена от „Ергенът“ тотално е зачеркнала Евгени от живота си! Това твърди самата ергенка в първото си интервю след края на шоуто, в което тя бе изместена на финала от конкурентката си Валерия. Признанието на Евгени, че Елена не е за него, предизвика сълзи и огорчение в смятаната за мнозина фаворитка за сърцето му редакторка. А шест месеца след любовната разлъка в имението на ергенките в Бодрум Елена е категорична, че вече е забравила за драмата на финала на шоуто.

„Супер съм! За да разбия представите на хората, които си мислят, че съм с разбито сърце и че още се влача по корем – след като изгледах епизодите, мога да кажа, че категорично затворих страницата с Евгени. Аз съм от хората, които, когато го направят, няма връщане назад“, заяви Елена в онлайн интервю.

По думите й един-два месеца след като напуснала риалити предаването, се „люшках и не знаех какво става“.

„Още повече, че последния път си казваш неща пред камерите и след това нямаш възможност да изясниш какво се случва. Поговорката „Далеч от очите – далеч от сърцето“ определено работи“, непреклонна е Елена за разлика от Емо Къртицата, който публично обяви, че Елена и Евгени живеят заедно, а връзката на Ергена с Валерия е парлама, пише „България днес“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки