2 в 1! Победа в „Един за друг” и сватба на Вики и Явор

0

Виктория Кузманова и Явор Зейн, които тази година спечелиха риалитито на Нова тв „Един за друг”, едва дочакаха да излязат от шоуто и хукнаха да се женят. Двойката, която е изкарала цели 10 години и отгледала дете без брак, най-накрая е подписала официално. Пищната сватба обаче ще е през август, споделиха влюбените в интервю пред Гала, пише „Уикенд“.

Още когато влизаха в „Един за друг”, Вики и Явор признаха, че са били разделени, защото той не искал повече деца след дъщеря им Кари. Двойката се събрала месец преди снимките на „Един за друг”. Виктория попълнила на шега бланката за кандидатстване в риалитито. Веднага й се обадили и казали, че кастингите приключват след няколко дни и, ако наистина с Явор смятат да влизат в шоуто, трябва да са готови да реагират бързо. „Не влязохме, за да победим непременно, а заради тръпката”, категоричен е Явор. Той вече е участвал в едно риалити – „Сървайвър” на БиТи Ви през 2014 г., когато победи Ваня Джаферович. Тогава почувствал какъв адреналин носи да бъдеш в подобно шоу и че сам не можеш да си доставиш такова усещане. Затова се навил с половинката му да влязат в ново приключение.


Макар че на финала се окичиха с победа, пресните младоженци много пъти бяха пред отпадане в „Един за друг”. Участието им не започна обещаващо. До средата на сезона те редовно бяха в дъното на класацията с много изгубени игри. Затова голяма част от зрителите бяха недоволни, когато на финала Вики и Явор спечелиха играта „Четири сезона”, която е последна и решаваща в шоуто. Тя е изключително тежка и изисква много добра физическа подготовка – нещо, с което единствено тази двойка можеше да се похвали, тъй като и Вики, и Явор са спортисти. Четирите двойки, които стигнаха до финала, трябваше да стоят прегърнати на клатеща се платформа, да държат тежък сак и да останат стабилни в адска жена, бурни ветрове, брулещи ги с хвърчащи изсъхнали листа, в леден дъжд и в ужасяващ студ. Първи от състезанието отпаднаха Габи и Десислав от Силистра, тъй като платформата им се разклати и те паднаха. Втори се отказаха Артьом и Кристина от Бургас. Криси не издържа студа, на който бе подложена. Накрая, освен Вики и Явор, на платформата си останаха Димана и Христо. За да усложнят играта, от шоуто накараха двойките да стоят не само прегърнати един от друг, но и да се целунат и да продължат играта с долепени устни. Вики и Явор са със сходна височина, докато Димана е много по-ниска от Христо. Той се наведе за да я целуне, изгуби равновесие и двойката падна. Така Виктория и Явор спечелиха.  
Според зрителите играта не е била честна. Много от тях нададоха вой, че Вики и Явор не са заслужили победата си, защото участието им не е било убедително през цялото време, а само на финала. Според тях Димана и Христо са били най-добрите в риалитито, а финалната игра няма място в подобно състезание, защото от една страна е твърде тежка, а от друга не доказва по никакъв начин дали двамата души са един за друг. Много хора смятат, че Вики и Явор е трябвало поне да разделят наградата си с вторите, за да бъде играта честна. Те обаче си тръгнаха с малко над 74 хиляди лева, които спечелиха от състезанието.


Каквото и да говорят хората, Вики и Явор излязоха от шоуто като победители и сбъднаха мечтата на дъщеря си – да ги види официално женени. Двамата се запознават през социалните мрежи преди 10 години. По онова време тя е адреналинка в шоуто на Нова тв „Господари на ефира”. До ден днешен Явор твърди, че това е най-красивата адреналинка, която някога е танцувала в това предаване. Той започва да й пише, но тя не му обръща внимание, защото има връзка с друг. Един ден обаче се впечатлява от очите му на негова снимка. Започва да преглежда съобщенията му и забелязва, че той е бил изключително настоятелен, когато й е пишел. Макар че има приятел, Виктория решава да отговори на Явор, а след известно време приема и поканата му да се срещнат на живо. Очаква срещата да е същия ден или най-късно на следващия, но той предлага да се видят чак след 5 дни. „Бях страшно зает. Тренирах много, учех испански, прибирах се вкъщи към 10 часа вечерта. Графикът ми беше свободен чак след 5 дни”, обяснява днес Явор.


Първата им среща е в софийската зоологическа градина. „Не пия, не ходя по кафета и реших, че трябва да е нещо по-различно, малко по-динамично и че зоологическата градина е добро място. Там можем да се разходим, да седнем, да пием кафе, животните са там – можем да ги обсъждаме и по този начин имаме теми за разговор”, обяснява избора си Явор. Виктория веднага се навива на такава среща. Още тогава става ясно, че са един за друг. Пристигат с еднакви коли и са облечени еднакво – с дънки, бели блузи и бели маратонки. Нещата между тях обаче не се развиват бързо. Заради тогавашния си приятел Виктория дълго се колебае за отношенията с Явор. И точно когато най-после взима решение да бъде с него, той тръгва за Камбоджа, за да участва в „Сървайвър”. Годината е 2014-а. Някои зрители помнят, че в риалитито Явор е имал заигравка с плувкиня на име Дамяна. Когато обаче се връща в България, той заживява с Виктория, която упорито е преследвал.
Година след като се запознават, двамата започват съвместния си живот. Още една година по-късно Вики е бременна. Дъщеря им днес е 7-годишна. Майката дълго се надявала на сватба, но предложение за брак така и не получила. Накрая се отказва от идеята да бъде булка и започва да иска второ дете. Явор първоначално се съгласява, но след това се отказва. Това е капката, която кара чашата на Вики да прелее. Тя му съобщава, че пътищата им се разделят, и го напуска.
„Раздялата ни не беше грозна. Виждахме се всеки ден”, спомня си днес Явор. Той многократно правел опити отново да се събере с майката на детето си, която обаче била категорична в решението си да е сама. Това продължава до декември миналата година, когато малката Кари пише писмо на Дядо Коледа с молба майка и баща й да се съберат отново. Прочитайки го, Виктория омеква и приема Явор обратно в живота си.


Участието в „Един за друг” сплотява двойката. Малко преди финала той предлага брак на своята половинка. Пада на колене пред нея по време на едно от изпитанията в риалитито – на нестабилна платформа, която виси на 50 метра над земята. Виктория е толкова изненадата и трогната от предложението, че се разплаква и една успява да му каже „Да!”.


В момента най-щастлива от връзката им е тяхната дъщеричка Кари. Тя с нетърпение очаква официалната сватбата на родителите си. А дали ще има второ дете в семейството? Времето ще покаже.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки