Сдушиха се! Айлин и Елена  първи дружки след „Ергенът”

0

Любовта е силна, но по-силен и е интересът. Доказателство за това е случаят на трите моми, които най-ярко изпъкнаха в актуалния сезон на любовното риалити на БиТи Ви „Ергенът” – Айлин, Валерия и Елена. Последната уж пред камерите е на нож с другите две заради войната за сърцето на пианиста Евгени Генчев. Оказва се обаче, че трите са станали първи дружки след като снимките на шоуто са приключили.

Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавките, още щом са си тръгнали от имението на момите в „Ергенът”,  пише „Уикенд”. Към днешна дата трите дами са в идеални отношения, което кара много хора да се зачудят дали враждата им в шоуто е била истинска, или са я режисирали, за да вдигат рейтинг. Миналата година например основният конфликт в риалитито беше между психоложката Александра и останалите дами – основно Дениз Хайрула и Виктория Капитонова. До днес Дениз и Вики не поддържат контакт с Алекс. Случаят с Елена, Айлин и Валерия далеч не е такъв. Младите дами се следват взаимно в социалните мрежи, разменят си сърчица и дори се носят слухове, че планирали общи проекти, които все още не са огласени в публичното пространство.

Още в шоуто проблесна намек, че, независимо от привидната война помежду си, Елена и Валерия нямат нищо против една-друга. По БиТи Ви беше излъчен епизод, в който двете бяха останали сами в имението, докато Евгени беше на групова среща с останалите момичета. Моделката и интелектуалката седнаха на раздумка и си говореха като първи приятелки. Те стигнаха до извода, че имат много общо помежду си и, ако можеха да се слеят в едно, щяха да се превърнат в идеалната жена за Генчев. Явно приятелството им е разцъфтяло тайно, зад зоркото око на камерите, и се е пренесло в реалния живот.

Айлин, която в риалитито беше най-близка с Валерия, също се е сдушила с Елена. Тя към момента е най-проспериращата мома от сезон 2 на шоуто. Каратистката се радва на най-много фенове и последователи в социалните мрежи – близо 74 хиляди души я следват в Инстаграм. Тя вече трупа рекламни договори и ангажименти като модел, генерирайки много добри приходи в банковата си сметка. Наскоро се пробва и като актриса и се очаква тези опити да продължат. Елена и Валерия имат два пъти по-малко фенове – съответно 34 и 37 хиляди. Въпреки това те също се радват на обществен интерес благодарение на риалитито, който се опитват да осребрят.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки