Камелия ще издържа майката на бебето си в следващите 18 години

0

Камелия и Цветин уведомиха всички, че вече си имат бебе, но се оказва, че не съвсем. По българското законодателство фолк дивата все още не е официалната майка на детето.

Както стана ясно, Ками е платила на сурогатна майка, която е украинска бежанка, да износи и роди детето ѝ. Това се е случило в България, което значи, че засега като негова майка все още се води сурогатната такава.

Като баща обаче е вписан Цветин, а той има брак с Камелия. Затова автоматично Ками ще може да припознае бебето като свое, но чисто документално това изисква няколко месеца.

За целта задължително условие е родната майка да се откаже от правата над детето. Тя го е направила, но не само срещу еднократна тлъста сума, която се предполага, че е около 20 000 евро, но и се е подсигурила в следващите 18 години.

Камелия и Цветин са се задължили да й плащат по 500 евро (1000 лв.) всеки месец, докато детето навърши пълнолетие.

С тези пари двамата се надяват, че ще държат украинката далеч от семейството си. И не само от семейството, но и от полицията.

Ако въпросната жена реши да проговори пред органите на реда, Камелия и Цветин могат да отидат в затвора за период от 1 до 6 години, като заплатят и глоба от 5 до 15 000 лв. на човек. Все пак обаче се предполага, че родилката ще си мълчи, защото така и тя ще отиде зад решетките.

Както е добре известно, в България сурогатното майчинство е строго забранено, а главната причина е, че циганките ще го използват да продават децата си, пише blitz.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки