Зрителите бесни! Спипаха Ергена в измама! (СНИМКА)

0

Докато залозите коя ще спечели сърцето на най-желания тв ерген текат с бясна скорост, в интернет пространството се появи нещо, което разбуни духовете още повече.

Причина за шока сред потребителите е снимка от последния епизод на романтичното риалити, която зрител на предаването публикува в социалната мрежа. Кадърът мълниеносно предизвика вълна от възмущение сред зрителите на предаването.

Фотото, показва Евгени Генчев в полуанфас и в близък план. В ухото на пианиста ясно се вижда малка слушалка, с която той очевидно е бил по време на поредния вечерен коктейл с участничките, забелязаха от „Блиц“.

Мнозина обясниха присъствието на слушалка като възможност ергенът да получава подсказки и насоки от страна на сценаристите за развоя на събитията и разговорите с дамите. По-хапливите коментатори обаче директно обвиниха музиканта в неумение да говори с момичетата, поради което сценаристите се принудили да го контролират със слушалка в ухото.

„Не стига, че нарушават правилата, като първо гонят оная лигла Айлин Бобева, а после ще я връщат, ами и ще му казват с коя какво да говори“, гневи се зрителка. Що се отнася до предположенията на потребителите коя от участничките ще спечели формата тази година, имената, които най-много се спрягат за момента, са тези на Валерия или Елена.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки