Рокада! Цитиридис сменя Сашо Кадиев в „Преди обед“

0

Николаос Цитиридис може да стане не само вечерен, но и предиобеден водещ в Би Ти Ви от есента. Гръкът е най-вероятният наследник на Сашо Кадиев в ефира на „Преди обед”. Очаква се от септември синът на Катето Евро да се появява пред камерите само по два пъти седмично.

В „Преди обед” трескаво обмислят как да продължи шоуто от есента. От една страна Сашо Кадиев иска по-малко ангажименти в телевизията, за да може да поема повече нови роли. От друга страна друга звезда в ефира – Николаос Цитиридис, напоследък е почти без работа, защото предаването му се излъчва само в петък. Той стана креативен продуцент на шоуто си, но дори и това не е достатъчно, за да запълни свободното му време. Най-логичното решение е да го пуснат да води заедно с Деси Стоянова, за да уплътнят работния му график. Той е достатъчно популярен, за да привлече зрители пред екраните и в същото време – достатъчно забавен, за да компенсира суховатата си колежки, която има много качества, но чувството за хумор не е сред тях.

Сашо Кадиев се е оплаквал, че вече няма сили да води „Преди обед” всеки ден. Напоследък той все по-често е болен и Деси Стоянова излиза в ефир сама. Това се случва поне по веднъж на всеки две седмици. Говори се, че актьорът трудно издържал натоварването да е в телевизията до обед, а след това да тича по представления из цялата страна. Това явно е започнало да се отразява на здравето му. Освен това се тормозел, че заради телевизията не може да поема нито нови роли в театъра, нито роли в киното и в сериалите.

След като „Уикенд” съобщи, че синът на Катето Евро смята да напусне, продуцентът на „Преди обед” Георги Тошев потвърди, че се обмисля да намалят натоварването му. Преди две години той пак бил съобщил, че има намерение да подава молба за напускане, но се отказал. Сега обаче май вече е на ръба на силите си. Единият вариант бил да го оставят да води само своя рубрика в предаването, вместо да излиза на екран всеки ден, другият бил да води с Деси, но само два пъти седмично. През останалото време до Стоянова ще сяда друг – най-вероятно Цитиридис. Ако се запази сегашната програмна схема, единият от тези два пъти ще е петък, когато се излъчва шоуто на Николаос, за да не натрапват гръка на зрителите и преди обед, и вечерта. Той и Сашо са се срещали пред камера много пъти. Гостували са си в предавания, излизали са заедно на театралната сцена, а в последното до момента издание на „България търси талант” Николаос беше в член на журито, а Кадиев беше водещ.

В случай, че гръкът все пак бъде отхвърлен като вариант за наследник на Сашо, най-вероятно ще търсят гост водещи, които ще се сменят през определен период от време. Преди няколко години това бе изпробвано с Башар Рахал, който беше временен водещ на „Преди обед” заедно с Деси Стоянова. Актьорът се справи много добре със задълженията на своя колега Кадиев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки