Мощен скандал  в „Ергенът“, Евгени минава под олтара с…

0

Мощен скандал се завихри във втория сезон на „Ергенът“.

Най-желаният тв ерген Евгени Генчев във формата може и да се прави на мъж, който отчаяно търси истинската любов в живота, но извън него май се готви да минава под олтара с избраницата си. Така за пръв път вихрените страсти не идват от участничките, които постоянно си подливат вода по пътя към голямата цел във формата, а от самия Евгени.

Последните слухове, тиражирани активно в публичното пространство, редят, че сватбата на пианиста ще бъде в родния му Пловдив и то само след два месеца. Известно е, че семейството на Евгени е доста заможно, което значи, че и сватбеното тържество ще напомни на холивудските. А бъдещата булка, което е най-интересното в случая, е позната дама.

Въпреки че се стараела да не се показва много, тя на няколко пъти ходела заедно с Евгени до ресторанта, за да избира декорация, меню и всичко останало. Двамата все още се крият и не се показват заедно никъде, тъй като са подписали специална клауза за поверителност. И двамата, да, защото булката е Елена, която засега наблюдаваме във формата да се „бори“ наравно с останалите за вниманието на Ергена.

Мнозина още не вярват, че умната Елена ще влюби Евгени в себе си, защото досега поне те се държаха мило и нежно, но не и страстно, нито влюбено – поне що се касае до пианиста. Дали говорим за притеснение или пък за тактика, оставяме на вас да прецените. В същото време станахме свидетели на доста горещи целувки между Евгени и Айлин Бобева, Валерия Георгиева, Джия и Боряна, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки