Светкавично оздравяване след „Сървайвър“! Филип Буков скочи с парашут

0

Ако всички болни бяха като Филип Буков, лекарите щяха да останат без работа. Актьорът, който само преди дни припадаше и береше душа в Доминикана като участник в шоуто на БиТи Ви „Сървайвър”, оздравя с бясна скорост и даже вече успя да скочи с парашут. А уж имаше блокаж на дясната сърдечна клапа…

На хората с проблеми със сърцето обикновено се препоръчва да не се товарят с излишни активности, но явно това не важи за тези, които са получили блокаж на дясната сърдечна клапа, както Филип Буков. Вместо да се пази поне месец след като го пуснаха от болница, актьорът се похвали, че е „открил сезона”, като е скочил с парашут. Много фенове искрено се възхитиха на куража на звездата, за когото още в сериала „Татковци” продуцентът Евтим Милошев призна, че вечно е на нокти да не направи някоя глупост.

Филип е луд фен на всичко, което може да се нарече „екстремен спорт”. Мотори, скокове с бънджи, тежки планински преходи и маратони за него са като детска игра. Доскоро обаче уж беше напълно здрав, а сега се твърди, че сърцето му било увредено от глада и тежките условия в „Сървайвър”. Много хора се изплашиха, че може да си навреди още повече, скачайки с парашут. „Лекарите казаха, че няма проблем”, твърди обаче Буков в отговор на почитателка, която го пита директно дали подобни дейности са вредни за него. Явно клапата не е чак толкова увредена, колкото се притесняват фенките на Буков.

Междувременно актьорът не може да се обърне от работа, откакто се върна от „Сървайвър”. Както „Уикенд” писа, още преди да тръгне за Доминикана, той имаше уговорени ангажименти с представления на шоуто „Петък вечер”, в което участва заедно с другите „татковци” – Стоян Дойчев, Христо Пъдев и Павел Иванов. Проблемът със сърцето услужливо се появи навреме, за да върне актьора в България преди представленията. Много хора се усъмниха, че той може да е симулирал припадъците и болестта си, а всъщност предварително да се е уговорил с продуцентите да го върнат след 3-седмичен престой в Доминикана. Буков отрича, но след скока с парашут положението става още по-съмнително. „Ех, момче, ех, луда главо, за къде си се разбързал, животът е пред теб”, пита в социалните мрежи една от почитателките. А Филип отговаря: „Няма за къде да се бавя”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки