Рачков и Веско Маринов – аут от „Капките“!

0

Димитър Рачков и Веселин Маринов тази вечер не са в „Капките“. Водещият на едно от най-популярните телевизионни предавания не се появи за откриването на шоуто. Липсваше и членът на журито този сезон Веселин Маринов.

На сцената бе представен само и единствено Герасим Георгиев – Геро. След като артистът се похвали колко добре е стартирал първият епизод на 11-и сезон на „Като две капки вода“, той реши да подеме темата за отсъствието на колегата си. 

„Сигурен съм, че сте забелязали отсъствието на Рачков. Аз го забелязвам повече от вас, вярвайте ми. Не съм упълномощен обаче да коментирам случващото се“, каза кратко Геро, без да издава дали Рачков все пак няма да се присъедини малко по-късно към него.

После Геро представи журито тържествено в лицето на Димитър Ковачев-Фънки, Хилда Казасян и най-новия член – Асен Блатечки.

Припомняме, че миналата седмица Веско Маринов и Димитър Рачков си спретнаха скандал пред камерите, като имаше индикации, че той съвсем не е бил предварително режисиран.

След рекламната пауза Геро добави, че Маринов и Рачков са били локализирани. А при тях бил пратен специалният репортер Сашо Диков. 

Действително Диков влезе при двамата, които имитираха продължение на караницата. По всичко изглежда, че шоуто използва случая, за да предизвика допълнителен зрителски интерес

Малко след това Рачков и Маринов се завърнаха пак на сцената. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки