Изби рибата! Пухкавата Пам от „Ергенът“ 2 е „ходеща цица“!

0

„Аз цялата съм една ходеща цица!” Това изречение е сред многото, с които пухкавелката от шоуто на Би Ти Ви „Ергенът” може да ви втрещи. Изричала го е не веднъж и два пъти директно от сцената пред многобройна публика. В риалитито тя се представи като есеист и модел на продукти за едри жени, но всъщност се занимава и с много други неща. Сред тях са стенд ъп комедии, в които с чувство за хумор разкрива случки от собствения си живот. На сцената с нея излизат популярни жени като Алекс Раева, Гери Турийска, а понякога – и депутатката и многодетна майка Елисавета Белобрадова, пише „Уикенд“.

На пръв поглед 32-годишната Пам Велидис изглежда и се държи като типично момиче от голям град. Истината обаче е, че детството и юношеството си е прекарала в Карнобат. Истинското й име е Пламена Великова. Израснала е почти без родители. Майка й и баща й заминават да работят в Гърция още преди влизането на България в Евросъюза. Една от служителките, които подготвят документите им, вместо Великов изписва името на баща й като Велидис. „Това е най-якото име, което някога съм чувала!”, убедена е малката по онова време Пламена. Момичето си води дневник и записва в него името, което я е впечатлило. След години го приема като свой артистичен псевдоним.

Макар че през повечето време е била лишена от контрола на родителите си, Пам не тръгва по „лошия път”. Тя е много добра ученичка и до ден днешен е благодарна на учителите си в Карнобат, които й обръщали специално внимание и й показали колко ценно е знанието. Вместо обаче да се насочи към някоя практична професия, когато идва ред за университета, тя избира философия, а после – магистратура по социология в Нов български университет. Всичките й познати се притесняват, че с тези дипломи цял живот ще бъде безработна и накрая ще умре от глад. Момичето обаче е твърдо убедено, че именно това иска да учи.

Междувременно то води жестоки битки с комплексите си за малоценност. „Минала съм през тежки моменти, в които се отвращавах от себе си и от тялото си. Минала съм и през сериозни хранителни разстройства, но явно имам устойчива психика, благодарение на която разбрах колко ми вредят и… стигнах тук. „Тук“ означава, че днес, преди да изляза, се изкъпах в баня с огромно огледало, в което се оглеждах с огромно удоволствие. След това намазах тялото си с балсам, облякох си бельото и роклята, сложих си грим, оправих си косата със същото удоволствие и си казах „Страхотна си, Пам, давай напред!“, разказва Велидис преди време пред едно дамско списание. „Имам стрии, имам целулит, но се счупвам да ходя на зумба, йога и таебо не за да свалям килограми, а за да сваля тежестта на различните енергии, натрупани през деня”, твърди тя.

Как става модел? Първата фотосесия й прави приятелка от университета. Скоро след това се оказва, че фирма за облекло за едри жени търси модел. Приятелката убеждава Пам да изпрати снимките си. „Много се притеснявах. Питах се искам ли да поема по тоя път. И си казах: „Не, но трябва!“. Защото въпросът е не да покажеш себе си, а красотата и удобството на всички тези дрехи и колекции, които биха помогнали на други жени да намерят своя начин да изглеждат и да се чувстват добре”, твърди тя. За Велидис да бъде модел е битка с егото в името на послание, което иска да изпрати към всички жени – да обичат себе си такива, каквито са, без да целят промяна на всяка цена само за да се впишат в представите на някой друг.

Днес младата жена няма проблеми нито със самооценката си, нито с мъжете. Знае коя е, знае какво умее да прави, какво иска и приема себе си с всичките си качества и недостатъци. Не й липсват ухажори и твърди, че когато е с мъж в спалнята, никога не гаси лампата. Все още обаче не е минала под венчило, а се говори, че е влязла в „Ергенът” не толкова за да се хареса на главния герой тази година – пианистът Евгени Генчев, а за да покаже, че има място под слънцето и за жени с нейните мерки. В риалитито тя среща пренебрежителни погледи от страна на някои участнички, които смятат, че не е подходяща за подобно предаване.

„Не искам да съм гадна, ама… не мисля, че много си отиват с Евгени. По-скоро ми напомня двама герои от едно детско – „Цар Лъв”. Тимон и Пумба! Тя наистина е страшна!”, коментира Габи от Пловдив, която се хвали, че не стъпва във фитнес, но е „изваяна като статуетка”, защото разчита на „доктора” да махне всичките й тлъстинки. Тя дори измисля прякор на Велидис – Дюнера. Пам от своя страна е сигурна, че ако бъде нападната открито заради външния си вид, ще реагира по възможно най-адекватния начин.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки