Божана Кацарова се раздели с най-милото си преди „Сървайвър“

0

Топготвачката Божана Кацарова, извоювала си първото място в третия „Мастър шеф“, отново е в клуба на необвързаните дами, узна „Галерия”. От месеци насам тя и тайнственият чужденец, който се представя в уеб пространството като Кеш Кингсли, са разделени.

Това подсказва и фактът, че двамата вече не се следват в социалните мрежи, където по-рано споделяха общи кадри, запечатали споделените им моменти на щастие. Всъщност любопитна подробност е, че в страницата на американеца няма нито един фотос – т.е. той се е погрижил да ги премахне навреме.

В светските среди се шушука, че двамата са прекратили отношения, но за съжаление не са успели да запазят добрия тон помежду си. Зли езици коментират, че разлъката се е случила още по-далеч във времето, а честите визити на Божана, която доскоро живееше зад граница, се дължат на липсата на партньор.

Малцина обаче подозират, че в лудата надпревара за първото място в „Сървайвър” готвачката ще попадне в кръг от красиви мъже и то в момент след раздяла. Няколко седмици преди да заминат за Доминикана, Божана и сочените за победа участници са се запознали. Според феновете на формата Кацарова, която е била част и от „ВИП Брадър“, вече играе в коалиция. Сигурна е, че ще достигне до челните позиции в състезанието.

„Мен най-много ме мотивира, когато някой каже: „Това няма да стане“ или любимото ми „никакъв шанс“. Един приятел ми каза преди години: „Божана, най-големият бонус в този живот е да бъдеш подценен, това просто дава допълнителна мотивация и прави успеха още по-сладък!“, коментира по-рано.

Преди амбицията за голямата награда от 100 000 лв. готвачката възнамерява да се забавлява. От години насам тя известна като звезда, която обича шумните купони, алкохола и танците. В профилите й често могат да бъдат забелязани снимки или видеа от щури и безпаметни вечери, останали обаче скъп спомен в иначе пъстрия й живот.

Срещу десетте популярни личности, които ще бъдат част от племето „Известни”, ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името „Воини“. От мъжете това са футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от жените – инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистката Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки