Сълзи в „Черешката“! Ето защо

0

Изключително емоционално бе домакинството на журналиста Антон Стефанов в предаването „Черешката на тортата“. През тази седмица заедно с него пред шеф Иван Манчев и зрителите се изявяват бившата депутатка Калина Крумова, моделката Джулиана Гани, певицата Димана Мирчева–DIA и бизнесменът Петко Димитров.

Работещият в седмичника „Филтър“ успя да разплаче своите гости като ги накара да му отговорят на един въпрос. Той ги помоли да посочат най-лошия и най-хубавия момент в живота си, пише „Марица“.

„Аз ще отговоря клиширано – в моя живот това беше, когато се роди синът ми. Най-лошият момент пък е когато загубих баща си. Тогава си даваш сметка за много неща – колко е кратък живота и т.н. Ако това се случи в ранна възраст, порастваш бързо“, сподели Калина Крумова.

Петко пък разкри за огромна драма около раждането на сина му Виктор от популярната актриса Мария Игнатова. Той не сдържа сълзите си, а останалите на масата също се разчувстваха. „Аз съм имал един ден, в който са ми се случили най-лошите неща и най-хубавите неща. Когато се роди първия ми син Виктор. Той се роди по-раничко и с опасност за живота. Въобще не се знаеше дали ще оцелее. Знаете ли какво е усещането да ти звъннат да ти честитят, че имаш син, а ти да не знаеш дали имаш син. Тонка, къде ме върна, братле“, каза Петко.

„Той си дойде с името. Той се казва Виктор и да е жив и здрав. Хайде, наздраве“, добави Димитров, който има още двама синове от съпругата си Яна.

Следваща с признанията си бе DIA. „Аз започнах без да имам никакъв гръб, тоест нашите събираха пари, за да мога аз да имам песен“, каза тя през сълзи. „Майка ми цял живот работеше през нощта, както и през деня, за да мога да успея. Един ден й казах, че искам да имам кариера. Тя извади пари и каза – заповядай. И когато излезе първата песен и я завъртяха абсолютно всички без аз да имам гръб и да съм някой, това беше един от най-хубавите моменти в живота. А един от най-лошите бе когато баба ми получи инсулт на моя бал и почина малко по-късно“.

Джулиана Гани пък разказа за два ужасни момента: „Единият ми е когато бях бременна с Давид в осмия месец и казаха, че майка ми е болна от рак, но много болна – в последен стадий. И аз с корема не само, че не качвах никакви килограми, а почнах и да свалям. Но, слава Богу, тя се оправи и сега ще се радва на друго внуче. Другият ми много гаден момент, който дори ме кара да настръхвам, е свързан с предателство. Става въпрос за мъжа от който е първото ми дете (бел.а. фитнес инструктора Илиян Найденов). Не е въпроса кой на кого какво е дал, че примерно аз съм му родила дете, че не сме се разбрали и т.н. А че просто всичко се получи толкова грозно. Нож в гърба от човека, с който си живял под един покрив. Капакът на цялата ни история е, че когато се скарахме и взехме решение за развод, той ми взе детето за половин година и не го бях виждала и чувала нито на камера, нито на телефон. А за хубавите моменти нека да пием всички и мисля, че предстоят. Останали са близките ни хора и тези, които са останали между нас и можем да им се опрем. Да ги обичаме докато можем“, каза тя.

„Моите признания са свързани със загуба на близки хора“, взе думата самият домакин. „Първият ми сблъсък със смъртта бе на 20-ия ми рожден ден на 17 януари. Когато се готвех да празнувам моите 20 години и баба ми почина в този ден. Вторият ми е когато станах на 33 почина баща ми. Слава Богу, майка е жива. И най-хубавият ми момент е свързан с професията и особено когато ме приеха „Журналистика“. Не вярвах, че ще ми се случи, но когато това стана бях на седмото небе“, разказа журналистът.

„Тони за пореден път успя да изкара емоциите от всеки един от нас. Това не всеки го може. Той е един истински душевадец“, констатира Джулиана Гани.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки