Гала уволнява панелистите?

0

След като от години се говори, че има проблеми с панелистите в предаването си, Гала май най-накрая е получила реален шанс окончателно да се отърве от тях. За това намекна самата водеща в последното издание на „На кафе” за миналата година. Тя обяви, че колегите й карат последен сезон в нейното шоу. Все още не е ясно дали е казала истината, или си е направила безвкусна шега в ефир, пише „Уикенд“.

Повод за изказването на Гала, че панелистите няма да работят в „На кафе” от следващия тв сезон, стана гостуване на актрисата и драматург Здрава Каменова в шоуто на Нова тв на 30 декември. Театралката представи хумористични сценарии за новогодишни професионални купони. Панелистите, издокарани в празнични тоалети, бяха подредени пред маса с питиета и уж се опитваха да се усмихват, но не изглеждаха като хора, които се забавляват. „Ама вие… така… като на парти на финансисти малко!”, закачи ги Здрава Каменова. Гала веднага реагира на думите й със стряскащото изречение: „Това им е последен сезон панелисти! То е пенсионерско парти”, обясни водещата.

Тези думи бяха изречени с широка усмивка и така и не стана ясно дали панелистите наистина са на доизживяване в „На кафе”, или русокосата водеща на шоуто просто е изтърсила пред камерите първата глупост, която й е дошла на ума. Единствената, която й отговори, беше Кристина Патрашкова. „Няма такива неща! Наздраве!”, каза тя. А Дарин Ангелов обясни, че не може да пие, защото вечерта има представление и трябва да е трезвен. Георги Блажев, Юлиан Константинов и РоминаТасевска не успяха да реагират на забележката.

Ако това действително е последният сезон на панелистите в „На кафе”, те би трябвало да имат още няколко месеца в ефира на Нова тв. За разлика от повечето други предавания, чиито сезони са есенни или пролетни, съответно започват през есента и приключват до Нова година, или тръгват в началото на пролетта и приключват в края на май, шоуто на Гала върви по схемата на актуалните предавания в Нова тв. Това означава, че сезоните му започват през есента и продължават чак до лятото. В случай, че действително предстои уволнение на актуалните панелисти, това най-вероятно ще стане чак към лятната ваканция на предаването, която обикновено започва през юли.

Възможно е не просто да сменят членовете на панела, а целият панел да отпадне като елемент от шоуто. Паметливите зрители помнят, че той бе въведен в предаването едва преди няколко години. Преди това Гала водеше „На кафе” сама. Не е изключено шоуто да се върне към тази схема, която е по-евтина, тъй като спестява няколко заплати. Разбира се, напълно е възможно Гала просто да се е издънила с безвкусна шега с колегите си.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки