Събира ли съчки в планината Юксел Кадриев?

0

Водещият на новините по БиТи Ви Юксел Кадриев изненадващо беше взет на подбив от собствените си колеги от сутрешния блок, видя ранобуден репортер на „Уикенд“. Шегата с Кадриев беше изстреляна в ефира на БиТи Ви в понеделник в 6,55 ч. сутринта от спортния журналист Петър Бакърджиев, който често се майтапи солено с колегите си.

Повод за майтапа стана излъчено видео, в което мъж свири на пиано под водата, оборудван с предпазен костюм. Дни по-рано Юксел Кадриев публикува видео в платформата Youtube, в което изпълнява кавър версия на всеизвестната коледна песен LetItSnow („Нека вали сняг“), докато свири на пиано.

„Юксел Кадриев може също да се снима под вода. Доколкото знам е планинар, броди из планината“, обади се Петър Бакърджиев. Водещият Златимир Йочев тихо предположи, че „Юксел събира гъби“, но колегата му се направи, че не го е чул и с широка усмивка попита цели 3 пъти: „Съчки ли събира Юксел в планината?“, правейки препратка към известната песен на Деян Неделчев – Икебаната, която е неофициален химн на родните хомосексуалисти.
Грубата шега с Юксел за миг стъписа и Златимир Йочев, и синоптикът Борислав Лазаров, но секунди по-късно и двамата прихнаха да се смеят, заразени от искрения смях на Петър Бакърджиев. За да спасят положението, операторите веднага пуснаха друг клип от видеообмена, а Боби Лазаров побърза да замаже гаврата с Юксел Кадриев с пожелание към всички „тик-токъри, ютубъри и инфлуенсъри“.

Преди няколко години новинарят от БиТи Ви преживя тежък развод със съпругата си Бонка Георгиева. Скандалите между бившите съпрузи стигнаха и до съдебна зала, а през 2012 г. Бонка беше задържана за кратко в полицията по жалба на тв говорителя, който се притеснявал, че оперната певица иска да го убие. Впоследствие двамата се помириха в името на дъщеря си Габи. Междувременно Юксел се впусна в няколко други връзки, а за последно дори бе сгоден за гъркиня.
Що се отнася до спортния журналист Петър Бакърджиев, той често си прави груби и необмислени шеги в ефир с колегите си от БиТи Ви. Преди година Бакърджиев забърка синоптичката Натали Трифонова в интимна интрига с репортера Денислав Борисов. Без много да му мисли, Бакърджиев разказа как докато идвал на работа рано сутринта, видял Денислав Борисов да слиза от джипа на Натали. Засегната от разказаната в ефир история, Натали потърси обяснение от Бакърджиев: „Ти си голям интригант! Постоянно искаш нещо пред зрителите да ме изложиш. Ти не може наши истории да ги плямпаш така в ефира“, скара се блондинката на спортният журналист.

Няколко месеца по-късно заподозреният в тайна връзка с Натали Денислав Борисов напусна изненадващо БиТи Ви, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки