Печалбарка на дърти години! Лили се нагуга с 2 млн. лв. за една нощ само!

0

Изминали са точно 60 години от дебютната поява на кубратския славей на голяма софийска сцена, пише „Минаха години“. През 1962 г. малката на ръст, но голяма на талант и амбиция медицинска сестра излиза с оркестър „Мелоди“ в сборен концерт в профсъюзния дом на културата „Георги Димитров“ на пл. „Взъраждане“.

Днес това кино е съборетина, но Лили все така крачи на високи токове и с високи изисквания към себе си и хората, с които се представя пред публика.

И отдавна сама пълни най-големите зали и салони в страната.

Хиляди зрители се върнаха в младостта, а младежи се убедиха, че за нейното изкуство възраст няма. Любопитното е, че за вечерта в Арена Армеец най-бързо се изкупиха скъпите пропуски, възлизащи на цена от 250 лева. Почитатели от цялата страна и от чужбина си резервират билети месеци по-рано за събитието.

С концерта си Лили почти повтаря успеха си в същата спортна зала от 2012 г. Тогава тя е първият български изпълнител, дръзнал да опита да я напълни. Над 10 хиляди зрителите я аплодираха и през 2022 г. И тогава, и сега изпълнителката на „Камино“ пуска в продажба сектори зад сцената, които са с по-лоша видимост.

По груби сметки естрадната икона е осребрила най-крупната изява от турнето си в приход, възлизащ на 2 милиона лева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки