Зрителите бесни на Халваджиян! Пак напомни, че е ял котка с картофи и гълъби!

0

Продуцентът Маги Халваджиян за пореден път намери начин да вбеси родните тв зрители – този път не с предаване, а с история, която им е втръснала до болка. Той обаче си умира да я разказва при всеки удобен случай. Става въпрос за начина, по който се е изхранвал като ученик в Москва – ядял гълъби и домашни любимци.

Повод Халваджиян да разкаже за пореден път за гладните си години в столицата на Съветския съюз бе поканата му за участие в шоуто на Нова тв „Черешката на тортата”. В епизода, излъчен миналата седмица, Маги бе специален гост във вечерта на банкера Левон Хампарцуман. Седнал край богатата софра, телевизионерът намери за редно за сподели как, когато бил беден ученик в Москва, едва не умрял от глад. Наложило се да лови гълъби, с които да се прехранва. Това дълбоко изненада гостите на Хампарцумян – Радина Думанян, Дарина Такова и Максим Бехар. Затова продуцентът потвърди: „Да! Гълъби и котка с картофи”.

Признанието за котката дойде в повече на зрителите, много от които си спомниха, че, за разлика от участниците в предаването, вече многократно са слушали историята за странните хранителни навици на арменеца. „За тази котка е разказвал безброй пъти”, възмущава се тв зрителка в най-популярния форум за майки в България. „Това малко вече на изкуфяване прилича… Като чичаците, дето си мислят, че само техният живот е невероятно приключение и като плоча си въртят едно и също на всяка сбирка. Не му ли е рано на тоз човек за такива отклонения?”, чуди се друга фенка на „Черешката”. „Аз само за гълъбите съм чувала и наистина, защо държи навсякъде да се хвали какво е ял? По нашите ширини, а и в Русия, котките все пак са домашни любимци. Знам, че има много улични, за съжаление. Поне от елементарно чувство за такт можеше да спре вече с тази история”, убедена е трета зрителка.

А една от коментиращите прави подробен анализ на спомените му: „Той нали е учил в Москва цирково изкуство или не помня как се казваше факултета и в Русия си ядат котките и кучетата, гладомор, един вид. Ми, и аз съм учила там и съм яла змия на фурна, но не от глад, а защото е приготвено от камбоджанец. Не съм гледала епизода, но това му е дежурният разказ… Освен котки, имали и капан за гълъби в общежитията. На перваза. Аз не познавам човек, който да е живял в общежитие и да не е опитал от всичко”, коментира жената.

Зрителското недоволство от разказа на Халваджиян е огромно – от една страна заради самия факт, че е готвил котки и гълъби, но още повече, защото на хората им е втръснало от тази история. Проверка на „Уикенд” показа, че в интернет тя е описана още преди 12 години, когато е продуцирал шоуто „България търси талант” по Би Ти Ви. Тогава, според дописки, които могат да се открият в мрежата, Маги е коментирал колко безидейни са част от кандидатите за слава в шоуто, съпоставяйки работата им със своята креативност в кухнята. Оттогава досега той често припомня опита си като готвач в Москва.

Продуцентът е учила там между 1981-а и 1986 г. Когато влязъл в училището, бил на 14 години. Явно спомените му са скъпи, затова ги споделя винаги, когато има удобен момент за това. Зрителите обаче коментират, че се повтаря в разказите си точно както повтаря едни и същи участници в своите тв програми. Коментарите по темата засипаха и страницата на Маги в Инстаграм. „Само той и Алф са яли котки”, шегува се един от последователите на продуцента. Самият Халваджиян показа, че приема с усмивка шегите с хранителните му навици като тийнейджър, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки