Джаферович хвърли бомба след „Игри на волята”! И Ваня бил с пареза на лицето

0

Не само Жени Джаферович, но и съпругът на участничката в „Игри на волята“ Ваня станал жертва на пареза на лицето.

Това признава финалистката в предаването в интервю за списание „Ева“. „Когато се случи (около раждането на дъщеря ѝ, бел. ред.), не го приех фатално. Трябваше да мисля за раждането на Леа, всичко с нея да бъде наред. Бях едва на 22, изобщо не бях суетна, не мислех за себе си и „колко е зле“ състоянието ми. Към днешна дата виждам колко много ми се е отразило, но знам, че към онзи момент нямаше какво повече да направя за лечението си, за да не се сблъсквам днес с такива сериозни последствия“.

Миналата година Ваня също получи такава пареза, което е толкова минимално като шанс, че клони към невъзможното. Шеговито се наричаме сем. Фациалис. Радвам се, че неговото лечение премина успешно и днес няма и следа от парезата.

Евгения е категорична, че много често е ставала обект на нападки за външността си. „Лицевата ми парализа е била обект на много коментари и критики. Лицето ми невинаги изразява мислите и емоциите ми. Нима има смисъл да отговарям на негативни коментари?! Била съм 47 кг в болница, в тежко състояние. Била съм и 80 кг. Надявам се само скоро у нас да утихне желанието за това отричане, мразене и старание да се нарани някого“.

Тя отново говори и за двете си пластични операции. „Никога не съм ги криела. Те са две и са следствие на двете ми прекрасни дечица, родени секцио. Имах диастаза на коремната стена и много останала кожа след двете бременности. Направих си абдоминопластика и след това вазер липосукция. Сега имам страхотен корем!“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки