Изучи се! Кобрата взе диплома за политолог, влиза ли в политиката?

0

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев вече официално е магистър по Политология. Той получи дипломата си от ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров на тържествена церемония в учебното заведение. Във фейсбук Кобрата се похвали с новината и публикува снимки от събитието.

Боксовата звезда и двукратен претендент за световната титла в тежка категория оползотвори времето извън ринга, като заложи на образованието си. Сега вече съвсем като професионален политолог Кобрата може да изследва и коментира вътрешната и международната политика. През последните две години боксьорът дава заявка, че може да влезе активно в политиката.

„Чувствам се щастлив и удовлетворен от времето, в което успях да бъда част от магистърската програма по политология на УНСС. Време, което ми даде ценни знания и време, което ми даде възможност да срещна изключителни професионалисти сред преподавателите. Благодарен съм на ръководството на университета за този шанс“, каза Кубрат Пулев от трибуната във ВУЗ-а.

“Образованието трябва да бъде приоритет за всеки човек, който иска да се развива. България разполага със страхотни университети и първокласни, ерудирани и доказани преподаватели”, допълни Пулев.

Боксьорът се дипломира преди 4 години като бакалавър от Националанта спортна академия „Васил Левски“, а миналата година записа магистратура по политология в УНСС.

„Всеки трябва да се учи, докато е жив. Аз съм любознателен, искам и обичам да уча. Някои хора не харесват да им се дават съвети, аз обратно – това търся. Не ме хвалете – критика кажете.

Младите хора трябва да знаят, че истината е в образованието. Без него България няма как да просъществува. Всеки един млад човек трябва да се образова, за да може България да пребъде“, коментира преди година Кобрата, постъпвайки в УНСС, отбелязва „Лупа“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки